Horizon 40HL910U LED foarte accesibil cu rezoluție Ultra HD 4K

Nu des ni se oferă la vanzare un Smart TV foarte elegant din punct de vedere al aspectului, specificații incredibile, funcții suficiente, ecran cu rezoluție 4K și un preț de doar 1.900 lei.

Televizorul Horizon 40HL910U este încă o dovadă în plus că Horizon se axează foarte mult pe producția unor televizoare interesante din toate punctele de vedere și cu prețuri ceva mai reduse, însă nu au lăsat în urmă nici clasicele televizoare LED, cu o diagonală ceva mai redusă și un preț bun, destinate cel mai probabil celor cu un buget redus.

Cu siguranță acest TV nu este primul și nici ultimul pe anul 2016, Horizon muncind cu siguranță din greu la realizarea designului acestui televizor, și spunem asta tocmai pentru că ni se oferă un aspect slim cu niște linii pătrățoase dar în continuare subțiri, linii de culoare argintie ce au un contrast perfect cu suportul televizorului, suport de aceeași culoare – argintie.
Horizon 40HL910U

Horizon 40HL910U – Vezi aici prețul actualizat

Suportul este unul destul de frumos realizat, reprezentat din două picioare situate atât în partea stângă cât și în cea dreapta, ieșind puțin în exterior.

Ecranul de 102 centimetri are suficient loc datorită unor muchii de culoare neagră, foarte subțiri, aproape inexistente, oferindu-ne senzația că ecranul este dus până în margini.

După cum spuneam, avem un aspect slim, deoarece privit din laterala televizorul este unul cu siguranță subțire, însă nu la fel de subtire ca un Sony, care oficial, au realizat cel mai subțire Smart TV.

Spuneam că Horizon 40HL910U vine cu specificații interesante, un ecran de 102 centimetri pe care rulează imagini tactate la cea mai nouă rezoluție, și anume 4K, unghiul de vizibilitate fiind unul perfect – 178/178 grade.

Luminozitatea de 300 cd/m2 nu va pune probleme vizualizarea unui conținut ceva mai întunecat, în timp ce contrastul dinamic 4000:1 contribuie la detalii foarte clare.

Ca și sonor, beneficiem de un sistem format din două boxe de 10 W, însumând 20W, iar pe lângă asta ni se oferă și tehnologie Dolby Digital Plus, spre redarea unui conținut audio cât mai bogat în tonalități și efecte speciale. Avem o placă wireless integrată, deci putem naviga fără probleme pe browser de pe televizorul Horizon 40HL910U.

Horizon 40HL910U LED foarte accesibil cu rezoluție Ultra HD 4K on May 12, 2016 rated 5.0 of 5

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 4 =