Akai LT-3905HD LED ieftin cu diagonala 99 cm

Akai LT-3905HD este un televizor extrem de interesant, cu un aspect arătos, fiind puțin inspirat de la LG, prețul său de debut în țara noastră fiind de 1.000 de lei pe unele magazine online.

AKAI este o firmă de origine japoneză ce a fost fondată în 1929 chiar în inima Japoniei, în Tokyo, bazându-se în special pe producția de electronice, în acest moment sediul acestora aflându-se în Singapore. După o perioadă destul de critică pentru companie, în anul 2000, aceștia încep serios producția de televizoare și radio-uri.

Însă, acum este momentul să vă prezentăm câteva detalii despre televizorul Akai LT-3905HD, televizor ce ne oferă o diagonala de aproximativ 100 de cm, mai exact 99 cm, însă liniile remarcabil de subțiri scot foarte bine în evidență ecranul tactat la o rezoluție High Definition.
Akai LT-3905HD

Akai LT-3905HD – Vezi aici prețul actualizat

Nu doar liniile sunt unele bine realizate, ci și muchiile, ce sunt foarte puțin rotunjite, oferă un grip bun televizorului, în timp ce, atât muchiile cât și liniile bine finisate au o culoare ce imita cenușa.

S-a renunțat la culoarea cenusie pentru suport, aici fiind folosit un negru lucios. Suportul pare unul destul de rigid la prima vedere, însă, se pare ca greutatea de 7 kilograme este cu succes susținută de suportul sau.

În ceea ce ține de conectori, televizorul ne oferă trei intrări HDMI, o intrare VGA pentru calculator, intrare ce permite ecranului de la televizor să fie folosit drept monitor pentru calculatorul dumneavoastră.

Portul USB, alături de un stick USB ne ajuta sa redam orice tip de conținut pe ecranul televizorului, atâta timp cât est vorba de conținut audio sau video.

Pe lângă aceste porturi, Akai LG-3905HD ne mai oferă și un mini-slot TV, o ieșire coaxiala, un slot CI+, o intrare audio, una Scart și un port component, în timp ce televizorul consumă mai puțin de 70 W.

Televizorul consumă atât de puțin datorită tehnologiei LED de care beneficiaza, tehnologie ce ajută la un mai mic consum de energie, dar și la o durată de viață mai mare a televizorului.

Akai LT-3905HD LED ieftin cu diagonala 99 cm on March 30, 2016 rated 4.8 of 5