Arielli 32 DN6 HD Ready cu diagonala 81 cm

Compania Arielli se axează tot mai mult pe lansarea de televizoare în anul 2016, Arielli 32 DN6 fiind un astfel de model, model cu diagonală destul de mare, aspect interesant, și un preț redus.

Prețul său de 749 de lei nu include, din nefericire speciicatiile pe care le vedem pe un Smart TV, având de-a face doar cu clasicele funcții pe care ni le oferă un Televizor LED din zilele noastre, Arielli fiind la curent cu aceste lucruri.

Una dintre funcții ar fi aceea de redarea continutului pe care îl dorim, cu ajutorul unui stick USB, deoarece televizorul beneficiaza de un port USB 2.0, nu Type-C, portul USB apărut cu ceva luni în urma, dar și o intrare pentru PC.
Arielli 32 DN6

Arielli 32 DN6 – Vezi aici prețul actualizat


Ecranul de 81 de centimetri putând inlocui monitorul calculatorului, însă, asta doar dacă doriți mai multă experiența în jocurile video, sau în redarea de filme de pe calculator, dar, în specificatii, ni se precizeaza faptul ca este o intrare ce suporta doar cabluri sub 15 pini, adică, cabluri ceva mai noi.

Pe lângă aceste intrari, Arielli 32 DN6 ne mai oferă și porturi HDMI, locuri pentru carduri PCMCIA, ieșire audio de tip RCA, intrare Scart de tip RGB, însă, nu beneficiaza de vreo conexiune la rețea sau de o ieșire audio optica.

Din punct de vedere al ecranului, avem de-a face cu un ecran de tip LED ce oferă o funcție pentru monitor, suportand o rezoluție maxima de 1366 x 768 pixeli, implicit, având de-a face cu o rezoluție HD, în timp ce aspectul imaginii va fi unul clasic, 16:9.

Din punct de vedere al sistemului audio, televizorul beneficiaza de doua boxe, fiecare de 5 W, calitatea audio nefiind nici prea scazuta, dar nici foarte ridicată, optima pentru acest preț.

Ca și aspect, Arielli 32 DN6 este un televizor destul de interesant, de un negru puternic, atât din punct de vedere al liniilor cât și al suportului.

Ecranul de 81 de centimetri este dus destul de mult în margini, liniile fiind destul de subtiri, în timp ce picioarele ce țin loc de suport sunt destul de solide, oferind senzația ca este bine stabilizat, greutatea fiind de doar 6 kilograme.

Arielli 32 DN6 HD Ready cu diagonala 81 cm on March 22, 2016 rated 4.7 of 5