Blaupunkt 23/207I LED HD Ready ieftin, pentru bucătărie

Aveți la dispoziție doar câteva sute de lei, însă sunteți ceva mai mofturosi în alegerea unui televizor? Blaupunkt 23/207I este o alegere inspirată, acesta având un preț de maximum 600 de lei, în timp ce aspectul și celelalte specificatii tehnice sunt ideale, pentru segmentul de preț pe care se situeaza acest televizor.

Culorile pe care este disponibil acest televizor sunt clasicul alb și negru, design-ul fiind minimalist, ce e drept, nu avem la ce să ne așteptam din punct de vedere al pretului acestui televizor.

Ecranul are o diagonala de 58 de centimetri și redă la rezolutia de 1366 x 768 pixeli, mai exact 23 de inch, o rezolutie HD fiind tot ceea ce putem spera din punctul de vedere al pretului.
Blaupunkt 23-207I

Vezi aici prețul actualizat – Blaupunkt 23/207I

Că tot am vorbit de design, chiar dacă pare destul de generos din cauza muhciilor și al liniilor, televizorul cântărește doar 3.4 Kilograme, fiind ușor transportabil dintr-o parte în alta, în timp ce.

Dacă privim dintr-o parte televizorul Blaupunkt 23/207I, remarcăm că este foarte subtire, Blaupunkt lucrandu-și atent televizorul înainte de a-l da spre vanzare. Ca și funcții, acest televizor beneficiaza doar de funcția de a reda orice fisier audio/video de pe un stick USB pe televizor, deoarece acest TV beneficiaza și de o ieșire USB 2.0.

Probabil multă lume înainte de a cumpăra un televizor se gândește la numele companiei, Blaupunkt la prima rostire nespunand prea multe lucruri, însă, aceștia au o vechime destul de mare, fiind fondată în anul 1923, sediul principal al acestora fiind în Hildesheim, mai exact în Germania, în anul 2009 devenind o filiala autorizata a profesionistilor de la Bosch.

Astfel, Blaupunkt 23/207I este un televizor interesant, cu dotari bune și design bine lucrat, totul în schimbul a doar câteva 600 de lei. Iar, având în vedere și istoria companiei ce a devenit recent o filială Bosch, dar și bugetul de care dispuneți se învârte în jurul acestei sume, puteți să dați o căutare și să comandați acest TV.

Blaupunkt 23/207I LED HD Ready ieftin, pentru bucătărie on March 21, 2016 rated 5.0 of 5