Blaupunkt 32/129I LED ieftin cu diagonala de 81 cm

Ne-am obișnuit deja că cei de la Blaupunkt să nu lanseze televizoare excepționale din punct de vedere al specificatiilor, aceștia axându-se în special pe clasa de jos a cumpărătorilor, Blaupunkt 32/129I fiind un model destul de inspirat, ce sosește cu un preț de 800 de RON în țara noastră, iar, despre specificațiile tehnice și aspectul acestui TV LED vă vom spune ceva mai jos.

În materie de design, acest televizor este unul interesant, ecranul de 81 centimetri având suficient spațiu datorită ramelor nici prea subțiri, însă nici în limitele grosimii, fiind destul de bine finisate pentru a oferi destul loc ecranului.

Atât ramele cât și liniile acestui televizor sunt unele de culoare gri, ce pare să imite destul de bine culoarea cenușie, iar cel mai probabil, materialul din care au fost realizate aceste linii și rame este un plastic, însă nu unul lucios.
Blaupunkt 32/129I

Blaupunkt 32/129I – Vezi aici prețul actualizat

Ca și suport, televizorul Blaupunkt 32/129I ne oferă o siguranță sporită datorită unui suport destul de mare, realizat dintr-un platou dreptunghiular ce imită destul de bine metalul, însă este tot un plastic doar ca de o calitate ceva mai bună.

Chiar și privit dintr-o parte, televizorul ne oferă un aspect îngrijit, fiind destul de subtire, lucrându-se intens la partea din spate a acestui TV LED.

Ca și specificații tehnice, pentru un preț de 800 RON avem exact ceea ce ne trebuie, fiind un televizor ce oferă un raport calitate/preț excepțional.

Avem un ecran de 32 inch ce rulează imagini HD, pentru prețul său nu trebuia nici măcar să ne gândim la o calitate de 1920 x 1080 pixeli, aceasta de 1366 x 768 pixeli fiind mai mult decât suficientă pentru un televizor cu funcții de bază.

Unghiul de vizibilitate este, surprinzător, unul de 178 grade, nefiind o problemă observarea imaginilor chiar și din cel mai ciudat unghi.

Acum și cadrele întunecate vor fi ceva mai luminate datorită celor 300 cd/m2. Chiar dacă nu beneficiem de suport Dolby sau tehnologie Ultra Surround, sunetul de 18 W este suficient pentru ceea ce ne poate oferi un televizor de 800 lei.

În concluzie, dacă nu aveți un buget prea ridicat, și vă doriți ceva cochet, modelul Blaupunkt 32/129I este o variantă bună pentru o cameră de zi sau un living ceva mai redus din punct de vedere al dimensiunilor.

Blaupunkt 32/129I LED ieftin cu diagonala de 81 cm on April 18, 2016 rated 4.7 of 5