Blaupunkt 32/194I LED Full HD ieftin și bun

Blaupunkt 32/194I este un televizor ce nu oferă dotări prea interesante, însă pentru doar 860 de lei, acest televizor este destinat în special celor cu buget limitat.

După cum spuneam, acest televizor nu dispune de dotări prea interesante, singura funcție disponibilă fiind cea de a rula filme, fotografii sau alte fișiere audio direct de pe stick-ul USB 2.0, deoarece TV-ul dispune de un asemenea port.

Ecranul dispune de o diagonală de 81 de centimetri, având la bord tehnologia LED ce promite o autonomie mai mare pentru televizor, dar şi un consum ceva mai redus al energiei, in timp ce, ecranul de 32 de inch al lui Blaupunkt 32/194I ne oferă imagini tactate la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, mai exact rezoluție Full HD.
Blaupunkt 32/194I

Vezi aici prețul actualizat – Blaupunkt 32/194I

Unghiul de observare este unul larg, putând vedea foarte bine la televizor de la 178 de grade, atât dintr-un punct orizontal, dar si vertical. Televizorul are un timp maxim de răspuns de 8 milisecunde, in timp ce luminozitatea este ceva mai ridicata, fiind de 360 cd/m2.

Ca si sistem audio, avem de-a face cu două boxe de 9 W, ce ne oferă un sunet ceva mai puternic decât ceea ce observăm pe acest segment de preț. Televizorul nu este unul prea portabil, având o greutate de 11 kilograme cu tot cu suport, acest lucru fiind observat încă de la prima privire aruncată asupra televizorului, deoarece ecranul este destul de înghesuit de liniile si muchiile de culoare neagra, la fel ca şi suportul dreptunghiular al lui Blaupunkt 32/194I.

Având în vedere toate cele spuse mai sus, dar si prețul de maximum 900 de lei al acestui televizor, putem spune că, chiar dacă nu dispune de acele dotări pe care le vedem pe un LG sau Samsung în această categorie de preț, Blaupunkt 32/194I este un televizor interesant, cu un aspect slim la prima vedere, chiar dacă greutatea sa este de 11 kilograme.

Blaupunkt 32/194I LED Full HD ieftin și bun on March 21, 2016 rated 4.8 of 5

Adaugă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen + 9 =