Blaupunkt 50/204I LED TV ieftin Full HD cu diagonala 127 cm

Blaupunkt 50/204I este un televizor de nivel mediul servit de cei de la Blaupunkt, prețul sau de 1.700 de lei fiind unul bun în valoare cu designul și specificatiile tehnice ce ne sunt oferite.

Până acum nu ne așteptam ca cei de la Blaupunkt să pună mare accent pe aspectul exterior al televizorului, bazandu-se mai mult pe specificatiile tehnice ale televizorului. După cum spuneam, acest televizor ne oferă un aspect ineresant.

Ecranul de 127 centimetri este bine pus în ramele destul de groase la prima vedere ale acestui televizor. Ramele nu sunt unele de culoare neagră, fiind un contrast bine realizat între culoarea neagră și cea cenusie.
Blaupunkt 50/204I

Blaupunkt 50/204I – Vezi aici preț eMAG

                                             Vezi aici preț PCGarage

În materie de suport, beneficiem de un suport ce imita aluminiul, un suport de forma dreptunghiulara, suportul destul de greu, televizorul fără suport cantarind în jur de 6.7 kilograme, iar, cu suport greutatea urca la aproximativ 8 kilograme, de aici reiesind ca nu avem de-a face cu un suport din plastic.

Ca și alte specificatii tehnice, avem de-a face cu un ecran de 50 inch, ce beneficiază te rezoluție Full HD, ecranul de tip LED Backlit suportand o rezoluție maxima de 1920 x 1080 pixeli, în timp ce unghiul de vizibilitate este unul destul de bun pentru un televizor de nivel mediu.

Neavand de-a face cu un unghi de 178 grade, ci unul de 176 grade, însă, nu este o diferența prea mare, în timp ce luminozitatea de 350 cd/m2 ne oferă destul de multă lumina chiar dacă televizorul este așezat la prea multă lumina naturala.

Sistemul audio, chiar dacă nu beneficiază de o anumita tehnologie, avem de-a face cu o capacitate audio ridicată, cele doua boxe de 9W oferind un sonor suficient, probabil, singurul motiv pentru care era nevoie să se incorporeze o tehnologie Dolby sau S-MASTER era acela ca televizorul să ofere un sunet ceva mai clar.

Conectorii sunt și ei prezenti, având 3 porturi HDMI, și câte unul USB, RF în, CI Slot, S/PDIF, Scart, dar și câte o intrare PC și una audio PC. Intarea PC ne ajuta să folosim ecranul de 127 centimetri ca pe un monitor pentru calculator.

Blaupunkt 50/204I LED TV ieftin Full HD cu diagonala 127 cm on April 1, 2016 rated 4.8 of 5