Blaupunkt BLA-39/210U LED accesibil Full HD cu diagonala 99 cm

După cum am spus și într-un articol trecut, ne-am obișnuit ca cei de la Blaupunkt să nu ne livreze televizoare cu specificații de cel mai înalt nivel, Blaupunkt BLA-39/210U fiind unul din aceste modele.

Pentru prețul de 1.400 lei, Blaupunkt ne pune la dispoziție un televizor elegant, ce beneficiază de toate specificatiile disponibile pentru acest segment de preț.

Avem de-a face cu un ecran de aproximativ 100 centimetri, 99 cu exactitate, ce beneficiază de niște linii și rame generoase, destul de groase, dar care oferă o senzație sporita de siguranța.
Blaupunkt BLA-39/210U

Blaupunkt BLA-39/210U – Vezi aici prețul actualizat

Dacă tot a venit vorba de siguranța, suportul de un negru lucios sporeste și mai mult siguranța acestui TV LED, fiind un suport destul de mare, și de forma dreptunghiulara.

Dacă îl privim dintr-o parte, nu avem un aspect nu tocmai slim, nemții de la Blaupunkt alegand să nu pună prea mare accent pe partea din spate a televizorului, toți conectorii fiind la vedere.

Specificatiile tehnice ale lui Blaupunkt BLA-39/210U nu sunt unele prea stralucite, ecranul de 39 inch servind imagini la o calitate Full HD, acestea putând fi redate la maximum 1920 x 1080 pixeli.

Timpul de răspuns este de 8 milisecunde, destul de bun pentru un TV LED de la o firma nu foarte cunoscută și cu un preț așa de mic.

Cu ajutorul unghiului de vizibilitate de 178 grade orizontal-vertical și a luminozitatii de 300 cd/m2, privirea imaginilor din cel mai ciudat unghi va fi posibila fără probleme, în timp ce, chiar și scenele ceva mai inchise la culoare vor fi redate la o calitate ceva mai bună, datorită luminozitatii destul de crescute.

Sistemul audio nu este ceva special, având doua boxe de 8 W, ce ne oferă un sunet bazat pe tehnologie Stereo NICAM, nefiind prezenta nici tehnologia Dolby, dar nici vreo alta funcție ce are ca scop imbunatatirea calitatii audio.

Cu ajutorul display-ului LED, consumul de energie va scadea vizibil, în timp ce durata de viața a lui Blaupunkt BLA-39/210U va crește semnificativ.

Blaupunkt BLA-39/210U LED accesibil Full HD cu diagonala 99 cm on April 2, 2016 rated 4.7 of 5