Blaupunkt BLA-40/133O televizor LED Full HD accesibil ca preț

Blaupunkt BLA-40/133O este un televizor cu un design ce fura orice privire, și cu specificatii interesante, având un raport de tip calitate/pret excepțional, având în vedere ceea ce ne poate oferi acest televizor pentru prețul de doar 1.300 de lei.

Blaupunkt este o filială afiliată BOSCH, deci, evident, ar trebui să ne așteptam la produse bine realizate, cu atenție, și fără defecte, fiind cazul și acestui TV LED despre care va vom povești mai multe acum. După cum spuneam, primul lucru ce sare în ochi la acest televizor este aspectul sau.

Pe partea frontala avem niște linii remarcabil de subtiri, ce oferă o libertate extinsa ecranului tactat la o rezoluție Full HD.
Blaupunkt BLA-40/133O

Blaupunkt BLA-40/133O – Vezi aici prețul actualizat

Muchiile sunt și ele bine realizate, nefiind niște muchii ascuțite ce pot sa agațe cu colturile sale, în timp ce stand-ul acestui suport este unul clasic pentru televizoarele Blaupunkt, fiind un suport de un plastic negru lucios, ce initial nu oferă prea multă stabilitate.

Din punct de vedere al gripului, liniile fine ale televizorului Blaupunkt BLA-40/133O se aseamană destul de mult cu un policarbonat, fiind de o culoare gri-inchis mat iar, detalii care personal nu mă încântă foarte tare. Aș putea spune că dacă mergeau pe negru clasic nu ar fi avut cum să dea greși.

Dacă ne uitam puțin și din profil la acest televizor, vom avea parte de o altă dezamăgire, astfel avem de-a face cu o grosime destul de exagerată cu vreo 3 cm în plus față de televizoarele din gama premium, însă greutatea sa de 9.1 kg este conform cu alte TV-uri mai scumpe.

Ca și specificatii tehnice, Blaupunkt BLA-40/133O ne oferă un ecran ce suportă o rezoluție maximă de 1920 x 1080 de pixeli, aspectul imaginii fiind unul clasic de 16:9, în timp ce tehnologia de fabricație este LED, cu timpul de răspuns 8 ms.

Ca și unghi de vizualizare, putem privi la acest ecran din aproape orice poziție, deoarece avem de-a face cu un unghi de 178 de grade, atât din punct de vedere orizontal, cât și vertical.

Blaupunkt BLA-40/133O televizor LED Full HD accesibil ca preț on March 24, 2016 rated 4.8 of 5