Blaupunkt BLA-49/148O LED Full HD cu port LAN

Blaupunkt BLA-49/148O este varianta optimă pentru cei ce dispun de un buget de maximum 2.000 de lei, fiind un televizor inteligent, cu un aspect elegant, și un preț redus.

Televizorul realizat de cei de la Blaupunkt se axeaza în special pe caracteristicile tehnice ale produsului finit, deoarece, ca și aspect, avem de-a face cu un clasic design realizat de Blaupunkt.

Pentru început, avem de-a face cu un ecran ce oferă o diagonala de 123 centimetri, fiind un ecran de tip Direct LED, în timp ce imaginile la rezoluția Full HD, ne sunt servire pe un clasic aspect de 16:9, în timp ce, rezoluția este, evident una de 1920 x 1080 pixeli.
Blaupunkt BLA-49/148O

Blaupunkt BLA-49/148O – Vezi aici prețul actualizat

Ca și caracteristici speciale nu avem decât funcția Noise Reduction, care în traducere înseamnă reducerea zgomotului, și având în vedere că face parte din specificațiile video, se referă la procesarea grafică pentru înlăturarea micilor probleme din semnal încât să avem parte de o imagine cât mai clară.

În materie de sonor, avem de-a face cu doua difuzoare de 8W, ce oferă caracteristica NICAM, fiind difuzoare Stereo, nebeneficiind de un televizor cu sistem Dolby Digital Plus.

Ca și alte conexiuni sau sloturi, televizorul Blaupunkt BLA-49/148O beneficiaza de o conexiune la o rețea locala tip LAN, nu wireless, dar și alte conexiuni precum cele Slot CI+ sau RF În.

La capitolul porturi, putem spune că televizorul are tot ceea ce ne putem dori de la un televizor cu un asemenea preț, având urmatoarele: două porturi USB 2.0, 3 intrări HDMI, dar și alte intrari precum cele Scart RGB, video composite, sau component. Astfel și funcția ce se refera la redarea continutului de pe un stick USB este prezenta pe televizorul Blaupunkt BLA-49/148O.

După cum spuneam televizorul beneficiază de o conexiune rețea tip LAN, astfel, putem avea internet pe acest televizor doar dacă vom conecta cablul de la internet în televizor, deoarece nu beneficiem de o placă wireless pe acest model de televizor.

Blaupunkt BLA-49/148O LED Full HD cu port LAN on March 25, 2016 rated 5.0 of 5