Everest LEDE-24E68D televizor LED HD Ready

Probabil televizorul Everest LEDE-24E68D ne-a luat tuturor ochii mulțumită aspectului sau interesant, și al ecranului destul de mare, pentru prețul de început cu care acest televizor sosește, neavand funcții speciale, fiind un televizor LED clasic pe aceasta categorie de preț.

Ecranul modelul 24E68D este unul plat, oferindu-ne o tehnologie LED, în timp ce ecranul de 24 de inch ne poate oferi imagini la rezolutia de 1366 x 768 pixel, implicit o rezolutie High Definition, fiind normal sa avem o rezolutie HD la un asemenea preț.
Everest LEDE-24E68D

Vezi aici prețul actualizat – Everest LEDE-24E68D

Unghiul de vizualizare este destul de bun, nefiind chiar un 178/178, dar și 170/160 este destul, deoarece, nu cumpăram un televizor pentru a ne uita la el în timp ce stăm în cap.

Contrastul care ne este oferit pe ecran este de 1000:1, având la dispoziție 16.7 milioane de culori, în timp ce timpul de răspuns este unul foarte bun, fiind de doar 6.5 milisecunde.

De altfel, dacă va doriți un televizor elegant, puteți alege modelul Everest LEDE-24E68D deoarece ne oferă o rama subtire, bine finisata, dar și un suport bine ales, fiind asemeni unui platou dreptunghiular, piesa de design fiind bine aleasa.

Iar, datorită intrarii VGA în calculator, monitorul de 24 de inch poate fi folosit ca și ecran la calculatorul pe care îl detineti, în timp ce greutatea sa de doar 3.5 kilograme îl face un televizor destul de ușor și portabil la prima vedere.

Un element ceva mai slab este sistemul audio al acestui televizor, oferindu-ne un sunet de maximum 10 W, mulțumită a doua boxe de 5 W, neavand nici tehnologie Dolby, ci doar clasica tehnologie Stereo, însă, se paote conecta cu ușurința un sistem audio, datorită unei intrari de asemenea tip de care dispune televizorul.

Nu mai trebuie sa spunem faptul ca putem reda orice conținut audio-video pe televizor, cu ajutorul unui port USB deoarece, mai toate televizoarele din zilele noastre beneficiaza de un stick USB 2.0.

Prețul sau mic fiind un element important în luare unei decizii, astfel, Everest LEDE-24E68D este un TV foarte interesant pentru segmentul de preț pe care se incadreaza.

Everest LEDE-24E68D televizor LED HD Ready on March 22, 2016 rated 4.9 of 5