Everest LEDE-32M4E3 LED cu diagonala 82 cm foarte accesibil

Numele Everest nu va spune prea multe, nu? Televizorul Everest LEDE-32M4E3 este creat chiar de aceasta companie, o companie chinezeasca cu multă experiența în spate, fiind fondată la începutul anilor 2000.

Televizorul ne oferă o diagonala de 82 de centimetri, în timp ce, pe ecranul de 32 inch ne sunt oferite imagini la calitate High Definition, mai exact, la rezoluția de 1366×768 pixeli, iar, dacă prichindeii stau într-o poziție mai ciudată la televizor.

E bine de știut ca unghiul de vizualizare la acest televizor este de 178 de grade, atât din punct de vedere orizontal, cât și vertical, cadrele putând fi observate fără mari probleme.
Everest LEDE-32M4E3

Vezi aici prețul actualizat – Everest LEDE-32M4E3

Televizorul Everest LEDE-32M4E3 dispune de 16.7 milioane de culori, în timp ce timpul de răspuns este de maximum 6.5 milisecunde. Ecranul este unul plat, fiind de tip LED.

Ca și design, televizorul arata impresionant pentru prețul sau de doar 750 de lei, muchiile fiind elegant scoase în evidenta, în partea inferioara a televizorului gasindu-se logo-ul Everest, în timp ce pe partea dreapta este butonul de pornire al televizorului.

Ca și stand, avem de-a face cu doua picioare solide, dintr-un plastic de culoare neagră ce nu pot fi detasabile, spre a-l prinde într-un perete. De altfel, nici grosimea nu este prea mare, având un televizor destul de slim la prima vedere. Sonorul este foarte puternic, mulțumită celor doua difuzoare stereo de 20 W.

Ca și funcții speciale, Everest LEDE-32M4E3 ne oferă capacitatea de a reda filme, precum și alte fișiere video sau audio pe televizor, doar cu ajutorul unui stick USB, televizorul dispunand de un slot pentru intrare USB 2.0, funcție nelipsita de pe vreun televizor în zilele noastre.

Din punct de vedere al sloturilor HDMI, televizorul sosește cu 3 intrari HDMI, dar și o intrare PC, astfel, putând folosi ecranul televizorului asemeni unui monitor, dacă doriți ca acțiunea să fie mai rapidă, sau dacă v-ați saturat de monitorul deja invechit al calculatorului.

Everest LEDE-32M4E3 LED cu diagonala 82 cm foarte accesibil on March 22, 2016 rated 5.0 of 5