Hitachi 24HBC05 LED HD Ready ieftin și bun

Televizorul realizat de japonezii de la Hitachi, cu numele Hitachi 24HBC05, este un televizor potrivit în special pentru camera în care ne ducem seara pentru a ne odihni, deoarece, diagonala sa destul de mica nu permite așezarea sa într-un living destul de spatios.

Acesta poati fi achizitionat și în Romania, la un preț de maximum 600 de lei, însă, televizorul sosește și cu trei funcții interesante, dar și un sistem audio mai puternic.

Pentru început, televizorul este unul cu o diagonala de 61 de centimetri, destul de elegant, cu muchii și linii bine finisate, iar, pe ecran ne vor fi redate iamgini la o calitate HD, fiind tactat la rezolutia de 1366×768 pixeli, ecranul fiind unul de tip LED, având un contrast de 1000:1 – 3000:1.
Hitachi 24HBC05

Vezi aici prețul actualizat – Hitachi 24HBC05

În materie de funcții, televizorul sosește cu patru funcții interesante, una dintre ele putând fi găsită pe mai toate televizoarele din zilele noastre, fiind vorba de cea care ne permite redare de fișiere audio-video cu ajutorul unui stick USB 2.0, deoarece televizorul beneficiaza de un asemenea port.

Ca și funcții, Hitachi 24HBC05 sosește cu: Dynamic Contrast, funcție ce permite redarea unei culori inchise mai puternice, dar și a unei culori deschise la fel de puternice, funcția Dynamic Contrast fiind încorporată pe mai toate televizoarele din zilele noastre.

Digital Noise Reduction, sau DNS, este funcția mai rar întâlnită pe acest segment de preț, aceasta având ca scop filtrarea imaginilor, prin doua filtre, unul bidimensional (2D), și unul tridimensional (3D), oferindu-ne o imagine mai clara, și un sunet mai precis.

Progressive scan, sau scanarea progresiva ne permite vizualizarea imaginilor de sus în jos, aceasta fiind cea mai bună caracteristica de redare, oferindu-ne o imagine mult mai clara pe televizorul Hitachi 24HBC05.

Televizorul beneficiaza și de un sistem audio puternic, cum am spus și mai sus, deoarece ne oferă tehnologia de la Dolby, numita Dolby Digital Plus, aceasta tehnologie având ca scop redarea unui sunet mai puternic, însă, nu în ultimul rând, unul mult mai precis.

Hitachi 24HBC05 LED HD Ready ieftin și bun on March 22, 2016 rated 5.0 of 5