Hitachi 32HBC01 televizor LED HD Ready 81 cm

Hitachi 32HBC01 este un televizor LED, ci nu unul de tip Smart TV, însă, și acesta beneficiaza de câteva funcții interesante dar și elemente interesante de design despre care va vom vorbi ceva mai jos.

Pentru început sa va vorbim despre ecranul televizorului în fapt, având de-a face cu un ecran de 32 de inch, ce rulează pe rezoluția de 1366 x 768 pixeli, astfel, având o rezoluție doar HD, chiar dacă prețul acestui televizor este de aproape 800 de lei, însă, probabil cei de la Hitachi s-au gândit sa compenseze din punct de vedere al functiilor acestui televizor.

Din punct de vedere al calitatii audio, acest televizor sosește cu doua difuzoare de 6 W, însă, datorită functiei Dolby Digital Plus, sunetul este mult mai clar și mai puternic.
Hitachi 32HBC01

Vezi aici prețul actualizat – Hitachi 32HBC01

Iar, dacă tot am început sa vorbim de funcții, Hitachi 32HBC01 mai sosește și cu Digital Noise Reduction, funcție ce prevede reducerea zgomotului în plus din televizor, deoarece, s-a constat ca la multe televizoare de tip LED din zilele noastre, pe fundalul sonor se inregistreaza un sunet neplăcut.

Acest televizor beneficiază atât de filtru 2D, cât și 3D, ce are ca rol reducerea zgomotului ce reise din cauza conditiilor de iluminat, deseori filtrul fiind înșelat de mișcarea elemntelor, astfel, fiind afisate urme difuze, în timp ce filtrul 3D reduce zgomotul din zonele fără acțiune, dar și din cele cu multă acțiune și mișcare.

Televizorul mai beneficiaza și de funcția de redare oricarui fisier de tip audio-video pe televizor, doar prin conectarea unui stick USB în televizor, Hitach 32HBC01, beneficiind de un slot de acest tip.

Hitachi este o firma de origine japoneza ce are sediul principal în Japonia, chiar în marele oraș Tokyo, fiind infintata în anul 1910, deci, nu ar trebui să ne ingrijoram în ceea ce tine de produsele de la Hitachi, aceștia având foarte multă experiența în spate.

Hitachi 32HBC01 televizor LED HD Ready 81 cm on March 22, 2016 rated 4.8 of 5