Hitachi 32HBT41 TV LED HD Ready cu funcții Smart

Hitachi 32HBT41 nu este un Smart TV sau vreun televizor cu cine știe ce specificatii, însă, este un televizor cu un design fin, preț bun, dar și cu functiile de care trebuie să beneficieze orice televizor ce se încadrează într-o categorie ceva mai joasă de preț.

Astfel, dacă îți dorești un televizor simplu, doar spre a avea o calitate. După cum spuneam, acest televizor de la Hitachi ne oferă un design elegant, acest lucru fiind probabil cel pe care s-au axat japonezii, deoarece grosimea sa este remarcabil de mică, având în vedere prețul televizorului, dar și firma de la care sosește acesta.
Hitachi 32HBT41

Hitachi 32HBT41 — STOC EPUIZAT!—
Vezi aici variante de televizoare ieftine cu diagonala de 80 cm

În materie de linii, avem de-a face cu doua finisaje de culoare neagră, destul de interesante, în timp ce, pe linia inferioara, în partea centrala putem găsi inscriptia „HITACHI”. Ca și suport, avem un picior din care reiese un platou dreptunghiular, de un plastic negru lucios, plastic lucios ce nu se întâlnește și pe liniile televizorului.

Hitachi 32HBT41 măsoară în diagonala 81 de centimetri, beneficiind de o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, având ca și caracteristici speciale DNS (Digital Noise Reduction), Dynamic Contrast, dar și Progressive Scan, în timp ce, ca și funcții, avem de-a face doar cu modul Hotel, mod ce nu știm exact ce poate să facă, și prin ce poate imbunatati experiența de vizualizare pe aceste televizor.

Ca și sistem audio, se remarca Dolby, fiind doua boxe ce ne oferă o putere de ieșire de 12 W, beneficiind de tehnologia Dolby Tehnical Sound TruSurround, de altfel, și sitemul audio este tot unul bazat pe tehnologie Dolby.

Pe lângă cele amintite, suportul este unul solid. După cum spuneam, Hitachi 32HBT41 beneficiaza și de funcții sau tehnologii destul de interesante.

Printre acestea se remarca o conexiune la internet, ce e drept, o conexiune de tip ETHERNET, ci nu una wireless, însă, trebuie sa fim de-a dreptul mulțumiți de aceasta conexiune, deoarece, alte TV-uri de pana în 800 de lei nu prea beneficiaza de acest tip de conectivitate.

Hitachi 32HBT41 TV LED HD Ready cu funcții Smart on March 26, 2016 rated 4.8 of 5