Hitachi 49HBT62 Smart LED Full HD 124 cm

Hitachi 49HBT62 este un televizor cu aspect premium, și specificatii foarte bune, însă chiar dacă avem de-a face cu un televizor de tip Smart TV trebuie știut de la bun început că există doar port LAN pentru conectarea la internet, nu și Wi-Fi, dar având în vedere prețul de puțin peste 1.800 de lei, este ideal.

Televizorul se remarcă prin aspectul sau premium, deoarece, ecranul sau de 124 de centimetri este cu atenție realizat, liniile fiind remarcabil de subtiri, și de o culoare ce imita perfect culoarea televizorului în momentul când acesta este oprit, în timp ce muchiile dau dovada de un bun finisaj, fiind realizate fără vreo greșeala.
Hitachi 49HBT62

Hitachi 49HBT62 – Vezi aici prețul actualizat

Chiar dacă televizorul ne duce cu gândul la un negru complet, singurul element de aspect ce se abate de la aspect fiind suportul televizorului, ce este de un argintiu spre alb, culoare ce imita destul de mult aluminiul, fiind un suport realizat din doua picioare destul de solide ce vor susține cu siguranță cele puțin peste 7 kilograme ale televizorului Hitachi 49HBT62.

În materie de specificații tehnice, ecranul de 40 de inch al televizorului ne va servi imagini Full HD, în timp ce unghiul de vizibilitate de 178 de grade pe orizontală cât și pe verticală ne va permite vizualizarea unei imagini clare la rezoluția Full HD fără niciun fel de probleme

Timpul maxim de răspuns al televizorului fiind de 9 milisecunde, un timp destul de mare având în vedere aspirațiile inalte pe care Hitachi le are pentru anul acesta.

Dar, probabil că sistemul audio cu tehnologie Dolby Digital Plus (DDP), spera sa compenseze, deoarece cele doua boxe de 8 W ne vor oferi un sunet remarcabil de puternic, în concordanta cu alte Smart TV-uri pe aceeași categorie de preț.

Hitachi 49HBT62 mai beneficiază și de niște porturi USB 2.0, o intrare PC, dar și doua porturi HDMI, precum și un player multimedia integrat, ca și funcții având de-a face doar cu funcția de redare oricarui conținut foto-video de pe un stick USB.

Hitachi 49HBT62 Smart LED Full HD 124 cm on March 24, 2016 rated 4.9 of 5