Horizon 20HL719H LED TV foarte accesibil HD Ready

Ne-am obișnuit ca cei de la Horizon să scoată numai televizoare surpinzatoare, cu preturi ridicate, și specificatii pe măsura, însă, nu au lăsat în afara nici televizoarele accesibile oricărei clase sociale, Horizon 20HL719H fiind un asemenea model, model ce ne oferă un ecran High Definition, prețul fiind în jur de 450 lei.

Ecranul acest TV LED este unul destul de generos, adică 51 centimetri, ecran luminat de cele 200 cd/m2. După cum spuneam și mai sus, ecranul de 20 inch ne oferă o calitate High Definition, ecranul suportand rezolutii de maximum 1366 x 768 pixeli.

Display-ul beneficiază de o tehnologie Edge LED, majoritatea probabil știm ce face aceasta tehnologie, și anume de a reduce consumul energiei sau de a mari autonomia televizorului Horizon 20HL719H.
Horizon 20HL719H

Horizon 20HL719H – Vezi aici prețul actualizat

În materie de sistem audio, chiar dacă beneficiem de doar 5 W capacitate totala, datorită tehnologiei Dolby Digital Plus și a funcției Equalizer, televizorul se va auzi ceva mai tare, în timp ce funcția Equalizer face ca sunetul să se auda foarte clar.

Nu prea avem funcții speciale pe acest televizor, singura funcție prezenta fiind aceea de a putea privi conținutul unui stick USB pe ecranul de 51 centimetri al televizorului, evident doar conținut audio-video.

Greutatea acestui televizor este foarte mica, chiar dacă televizorul ne oferă o linie inferioara destul de groasa, și un suportul destul de mare. Dacă tot a venit vorba de aspect, să specificam mai multe despre acesta.

Ecranul de 51 centimetri nu este dus la maximum, pe lângă muchiile ce îl ingradesc, se mai observa o mica margine neagră, iar, probabil ca cei de la Horizon puteau să extinda puțin mai mult televizor, oferindu-ne undeva în jurul a 22-23 inch, fiecare inch fiind important pentru calitatea video a unui televizor.

După cum spuneam, cei de la Horizon au adaptat un suport destul de mare pentru greutatea atât de mica a televizorului, fiind probabil mai elegant dacă aveam de-a face cu un suport ceva mai mic, așa cum vedem în special la televizoarele Sony.

Horizon 20HL719H LED TV foarte accesibil HD Ready on April 1, 2016 rated 4.9 of 5