Horizon 32HL713H LED cu rezoluție HD și diagonala 81 cm

Horizon, firmă de origine japoneză, ce a început timid pe piața electrocasnicelor, cu ajutorul monitoarelor pentru PC-uri, în anii trecuti începând să se axeze cât mai mult pe televizoare, cifrele vorbind de la sine, aceștia începând să aibă în prim-plan producerea de Smart TV-uri cu dotări interesante și design excelent,

Nu au lăsat în urma nici televizoarele LED, modelul Horizon 32HL713H fiind unul dintre aceste TV-uri LED ce ne oferă atât aspect plăcut, cât și specificații interesante pentru un preț de 1.000 lei.

După cum spuneam, ni se oferă un aspect plăcut, având un ecran de 81 centimetri, liniile nefiind unele nici prea subtiri, însă nici prea groase, spre a crea o senzație prea urata a aspectului.
Horizon 32HL713H

Horizon 32HL713H – Vezi aici prețul actualizat

Atât liniile cât și ramele sunt frumos finisate, însă, culoarea neagră ce „straluceste” oferă o senzație de ușor învechit.

În materie de suport, cei de la Horizon oferă un aspect propriu, fiind un suport în forma de stea, elegant, plasticul fiind unul de bună calitate, probabil realizat spre a susține fără probleme greutatea de 7 kilograme a televizorului Horizon 32HL713H.

După cum spuneam, avem de-a face cu un televizor interesant, cu diagonala de 32 inch ce ne pune la dispoziție calitate de tip HD a imaginii, acestea fiind redate la 1366 x 768 pixeli.

Chiar dacă este un televizor de puțin peste 900 lei, avem de-a face cu un televizor inteligent, sau „Smart TV” cum se spune în zilele nastre.

Nu se specifica nimic despre unghiul de vizualizare, însă, cel mai probabil avem de-a face cu un unghi de 176 grade orizontal-vertical. Sistemul audio este unul baza pe tehnologie Stereo NICAM, sunetul total de 5 W fiind emis la o putere ceva mai mare.

Avem un display de tip Edge LED, ce face ca televizorul Horizon 32HL713H să consuma mai puțina energie, și să prezinta o durata de viața ceva mai mare, chiar dacă este folosit destul de intens.

Horizon 32HL713H LED cu rezoluție HD și diagonala 81 cm on April 11, 2016 rated 4.7 of 5