Horizon 32HL731H LED TV ieftin și bun cu diagonala 81 cm

Cu televizoare precum Horizon 32HL731H s-a ridicat compania ce aparține de Vestel. Horizon este cunoscută drept o companie ce servește televizoare ieftine, fiind destul de vândute în Romania, iar acest aspect s-a văzut destul de bine ca vânzările acestora pe anul 2015 au crescut destul de mult fata de alți ani.

În primul rând, acest TV LED este unul destul de bine realizat din punct de vedere estetic, liniile nefiind de culoare neagră așa cum vedem la mai toți producatorii pe acest segment de preț, cei de la Horizon optand pentru niște linii albe, destul de curajoasa alegere, fiind printre putinii de pe piața.
Horizon 32HL731H

Horizon 32HL731H – Vezi aici prețul actualizat

Suportul este de aceeași culoare albă ce oferă destul de multă siguranța, fiind un suport destul de mare, mai exact un platou dreptunghiular, ce susține fără nicio problema cele puțin peste 6 kilograme ale lui Horizon 32HL731H.

Din profil, televizorul ne oferă un aspect destul de frumos, nefiind dus în limitele grosimii, ce e drept, nu beneficiem de prea multe porturi, sau alte elemente de conectivitate pentru ca televizorul să crească în grosime.

Ca și specificații, cei de la Horizon probabil ca au încorporat tot cee ce puteau pentru un televizor de 800 lei. Ni se oferă un ecran de 32 inch ce rulează imagini tactate la o rezoluție HD.

Cu ajutorul luminozitatii de 300 cadre/m2, și a funcției 100 Hz CME, observarea imaginilor cu o calitate ceva mai proasta va fi posibila fără nicio problema, în timp ce unghiul de vizibilitate de 178 grade completeaaza acest fapt.

Sistemul audio oferit de Horizon 32HL731H duce o putere totală de 12 W, având doua boxe de 6 W, însă, cu ajutorul tehnologiei Dolby și a funcției Equalizer, sonorul de 12 W va fi auzit ceva mai tare, în timp ce puritatea sonorului va fi la ordinea zilei.

Horizon 32HL731H LED TV ieftin și bun cu diagonala 81 cm on April 3, 2016 rated 4.8 of 5