Horizon 43HL9710U Smart Ultra HD cu 5 ani garantie

Horizon 43HL9710U este un Smart TV ce face parte din gama 2017 a producatorului, la prima vedere, ca absolut orice Smart TV, pare interesant, insa, abia dupa ce vom trece in revista absolut toate detaliile vizavi de aspect exterior, specificatii tehnice, materialele din care este realizat televizorul, functii “smart”, putem spune daca avem de-a face cu un televizor cu adevarat interesant. Insa, sa terminam cu vorbaria inutila si sa trecem la primul capitol.
Horizon 43HL9710U

Vezi aici prețul actualizat la PcGarage

Vezi aici prețul actualizat la eMAG

Design

Primul si probabil cel mai putin interesant lucru despre care vom vorbi acum este aspectul exterior al televizorului.

Spunem “cel mai putin neinteresant”, deoarece dupa ce vor fi trecute in revista specificatiile tehnice, designul va conta prea putin, daca televizorul satisface absolut toate poftele.

In primul rand, avem un Horizon 43HL9710U cu linii foarte subtiri, linii realizate dintr-un plastic de culoare neagra mata, iar principalul scop al acestor linii fiind acela de a scoate in evidenta ecranul.

Avem un suport de aceeasi culoare si material, plasticul negru mat, fiind un suport caracteristic de o perioada buna de vreme celor de la LG.

De altfel, privit din lateral, avem de-a face cu un televizor extrem de subtire, in afara micutei parti inferioare unde se situeaza toate partile componente si evident ca este putin mai gros.

De altfel, avem si acele mici adancituri pentru a introduce cablurile, sa nu mai existe sentimentul de “dezordine” al cablurilor din spatele televizorului.

Imagine

Horizon 43HL9710U este un Smart TV ce masoara in diagonala 109 centimetri, pe ecranul acestuia urmand a ne fi oferite imagini la o calitate 4K, tactate la rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, in timp ce unghiul de vizibilitate este unul perfect, si anume 178 de grade, cu o luminozitate de 350 cd/ metru patrat.

Aspectul imaginii este cel cu care suntem obisnuiti de la absolut toate televizoarele, si anume 16:9. Nu ne este mentionata vreo anume functie speciala pe acest televizor “inteligent”.

Sunet

Nici din punct de vedere al sunetului nu stam prea “uau”, deoarece avem un sistem bazat pe tehnologie Stereo, alcatuit din doua boxe cu o capacitate totala de 20W, insa nu ni se specifica daca avem vreo caracteristica anume, ceea ce inseamna pana acum, ca avem un televizor “Smart”, decat cu numele”.

Smart

Iata-ne ajunsi si la cel mai important moment al review-ului nostru, si anume rubrica “Smart”, deoarece, pana la acum nu a fost semnalata vreo functie interesanta din punct de vedere al iamginii si sunetului, iata ca, acest Horizon 43HL9710U este un televizor Smart ca oricare altul, cu care te poti conecta la internet si accesa absolut orice doresti, fie pe browser, fie pe o platforma anume gen YouTube, Netflix, TED, etc.

Concluzie

Nu demult am realizat o recenzie a unui televizor marca Vision Touch, un Smart TV de buget, la un pret de aproximativ 900 lei, un Smart TV ce are foarte putine minusuri fata de acesta, si anume: designul un pic mai nearatos si diagonala mai mica.

Astfel, pentru 1.000 lei in plus, cei de la Horizon au putut decat sa mareasca diagonala si sa ofere o imagine 4K, fata de cea HD oferita de televizorul de la Vision Touch. Astfel, Horizon 43HL9710U nu este o alegere prea buna, deoarece pentru o asemenea suma de bani poti gasi un televizor cu mult mai interesant.

Horizon 43HL9710U Smart Ultra HD cu 5 ani garantie reviewed on November 7, 2017 by rated 4.8 of 5