Horizon 48HL910U LED 4K Ultra HD cu preț foarte accesibil

Horizon nu are o experiența prea vasta în ceea ce tine producerea de Smart TV-uri aceștia începându-și activitatea pe această piață cu niște monitoare pentru calculatoare, și, vă pot spune din proprie experiență, monitorul a fost unul de bună calitate, însă, acum vă vorbim despre televizorul Horizon 48HL910U.

La o primă privire, având în vedere specificatiile, ecranul de bună calitate și destul de mare, suportul foarte interesant, prețul accesibil, putem spune ca avem de a face cu un televizor excepțional din punct de vedere al acestor aspecte.

Horizon 48HL910U ne oferă o rezoluție 4K Ultra HD, oferind o calitate excepțională chiar și atunci când ne aflăm mai aproape de televizor, și asta se datorează faptului că imaginea este mai bogată în pixeli ceea ce duce la o claritate foarte mare comparativ cu rezoluția Full HD unde imaginea are de 4 ori mai puțini pixeli.
Horizon 48HL910U

Horizon 48HL910U – Vezi aici preț eMAG

                                             Vezi aici preț PCGarage

În materie de ecan, televizorul de 121 de centimetri ne oferă niște linii cu o grosime de doar 6.5 milimetri, adică, mai subtire decât mărimea unui Samsung Galaxy S5, pentru a face o comparație și cu un smartphone, experiența de vizualizare fiind îmbunătățită destul de mult, liniile subtiri punând în valoare ecranul.

Cu ajutorul butonului „Opera TV Store” vei fi la curent cu cele mai noi detalii în materie de televizoare, putând sta în același timp, conectat cu prietenii pe Skype, dar și a naviga pe browser sau alte aplicații, chiar pe ecranul televizorului, deoarece, datorită placii Wireless integrate, nu va mai fi nevoie sa insirati cablurile prin casa.

O alta funcție ce se bazează pe reteaua wireless locala este și „Wireless Display”, funcție ce partajeaza conținutul de pe gadgetul mobil pe ecranul de 121 centimetri al televizorului.

Vrei sa vizionezi un film ce nu este difuzat pe TV ? Nicio problema, deoarece, cu ajutorul slotului USB, puteți partaja orice tip de conținut video pe Smart TV-ul Horizon 48HL910U.

Bineînțeles, există și o metoda ceva mai simplificată: conectați-vă la rețeaua wireless proprie, și navigați pe internet în căutarea filmului preferat.

Horizon 48HL910U LED 4K Ultra HD cu preț foarte accesibil on March 26, 2016 rated 4.9 of 5