Horizon 55HL7510U LED foarte accesibil cu rezoluție Ultra HD 4K

Horizon 55HL7510U este încă o dovadă în plus că Horizon se axează foarte mult pe producția unor televizoare interesante din toate punctele de vedere și cu prețuri ceva mai reduse, însă nu au lăsat în urmă nici clasicele televizoare LED, cu o diagonală ceva mai redusă și un preț bun, destinate cel mai probabil celor cu un buget redus.

Rar ne putem întâlni cu ocazia să găsim la vanzare un Smart TV foarte elegant din punct de vedere al aspectului, specificații incredibile, funcții suficiente, ecran mare cu rezoluție 4K și un preț sub 2000 lei.

Horizon 55HL7510U

Horizon 55HL7510U – Vezi aici prețul actualizat

Cu siguranță acest TV nu este primul și nici ultimul pe anul 2017, Horizon muncind din greu la realizarea designului acestui televizor, și spunem asta tocmai pentru că ni se oferă un aspect slim cu niște linii pătrățoase dar în continuare subțiri, linii de culoare argintie ce au un contrast perfect cu suportul televizorului, suport de aceeași culoare – argintie.

Suportul este unul destul de frumos realizat, reprezentat din două picioare situate atât în partea stângă cât și în cea dreapta, ieșind puțin în exterior.

Ecranul de 139 centimetri este pus foarte bine în evidență datorită unor muchii de culoare neagră, foarte subțiri, aproape inexistente, oferindu-ne senzația că ecranul este dus până în margini.

După cum spuneam, avem un aspect slim, deoarece privit din laterala televizorul este unul cu siguranță subțire, însă nu la fel de subtire ca un Sony, care oficial, au realizat cel mai subțire Smart TV.

Spuneam că Horizon 55HL7510U vine cu specificații interesante, un ecran de 102 centimetri pe care rulează imagini tactate la cea mai nouă rezoluție, și anume 4K, unghiul de vizibilitate fiind unul perfect – 178/178 grade.

Luminozitatea de 350 cd/m2 nu va pune probleme vizualizarea unui conținut ceva mai întunecat, în timp ce contrastul dinamic 1200:1 contribuie la detalii foarte clare.

Ca și sonor, beneficiem de un sistem format din două boxe de 10 W, însumând 20W, iar pe lângă asta ni se oferă și tehnologie Dolby Digital Plus, spre redarea unui conținut audio cât mai bogat în tonalități și efecte speciale.

În ceea ce privește capitolul Smart, Horizon 55HL7510U ne oferă posibilitatea conectării la internet prin wireless sau după preferință prin portul LAN, iar ca sistem de operare avem HOS 2.0 bazat pe Opera TV.

În concluzie, Horizon 55HL7510U este cel mai bun televizor Smart de buget cu diagonală mare și rezoluție Ultra HD și în plus de asta vine la pachet cu posibilitaea extinderii gratuit a garanției de la 3 ani la 5 ani.

Horizon 55HL7510U LED foarte accesibil cu rezoluție Ultra HD 4K on November 17, 2017 rated 5.0 of 5