Horizon 55HL910U LED Smart TV cu rezoluție UHD și diagonala 139 cm

Cei de la Horizon încep să se axeze tot mai mult pe producția televizoarelor de top, încercând să ajungă la nivelul televizoarelor premium, Horizon 55HL910U fiind un televizor mai mult decât interesant, având foarte multe puncte forte acest Smart TV.

Ca și aspect, acest Smart TV este incredibil de bine realizat. Avem un ecran de 139 centimetri extins destul de mult în colturile sale ascuțite, având niște rame remarcabil de subtiri pentru un televizor Horizon.

Chiar și liniile de pe lungime sunt unele bine realizate și subtiri, având scopul de a pune în evidența ecranul foarte interesant al acestui televizor Atât liniile cât și ramele sunt de culoarea neagră, în timp ce materialul din care sunt realizate acestea este un plastic mat de bună calitate.
Horizon 55HL910U

Horizon 55HL910U – Vezi aici prețul actualizat

Suportul este unul argintiu, frumos realizat, cu un plastic de tip oglinda, praful ce urmează a se depune fiind destul de greu observabil. Privit din laterală, nu numai că observăm un aspect remarcabil de subțire, japonezii lucrând intens la grosimea televizorului Horizon 55HL910U.

De asemenea mai observam și niște rame exterioare albe, ce imita foarte bine metalul, fiind de aceeași culoare culoare cu suportul televizorului, fiind un Smart TV destul de cochet.

Specificatiile tehnice sunt și ele unele interesante, primul lucru care se remarcă prin lista destul de lungă de specificații este ecranul de 55 inch ce servește imagini la calitate 4K, cel mai recent tip de rezoluție ce încearcă să ofere un conținut video mult mai clar pe o diagonală atât de mare.

Imaginile tactate la 3840 x 2160 pixeli ne oferă o luminozitate de 350 cd/m2, astfel, urmează să avem niște cadre inchise ceva mai bine luminate. Chiar dacă avem de-a face cu un Smart TV, prin lista de specificații nu se specifica dacă avem vreo placa wireless.

Oare s-a omis acest fapt, sau japonezii chiar nu au încorporat aceasta mica plăcută ce ne ajuta să conectăm televizorul Horizon 55HL910U la rețeaua de internet?

Pentru prețul de 3.500 lei s-a reușit chiar și incorporarea unui sistem de boxe de 20 W ce oferă chiar și suport Dolby, în timp ce sunetul emis se bazează pe puțin arhitectura marca Stereo NICAM.

Horizon 55HL910U LED Smart TV cu rezoluție UHD și diagonala 139 cm on April 4, 2016 rated 5.0 of 5