Horizon 55HL950U LED UHD curbat cu diagonala de 139 cm la preț excelent

Horizon 55HL950U este cu siguranță unul dintre cele mai bune și mai interesante Smart TV-uri fabricate de cei de la Horizon, companie cu o vechime destul de mare pe piața televizoarelor și a monitoarelor, produsele finite fiind unele de o calitate destul de bună.

Cel mai forte aspect al acestui „televizor inteligent” este, cu siguranță designul său, având de-a face cu un ecran de 138 centimetri, ecran care este curbat, cu o precizie demnă de aplauze.

Ramele acestui televizor sunt unele foarte subțiri, aproape inexistente, evident, motivul pentru care acestea sunt atât de subțiri este acela de a scoate în evidența ecranul Ultra HD al televizorului.
Horizon 55HL950U

Horizon 55HL950U – Vezi aici prețul actualizat

Atât liniile cât și muchiile sunt de culoare neagră. Suportul televizorului este unul foarte interesant, din punct de vedere al aspectului, având un suport ușor rotunjit în zona centrală, formând un semicerc între acesta și ecran. Culoarea suportului este una argintie.

Probabil singurul lucru la care televizorul nu stă prea bine este grosimea sa. Grosimea lui Horizon 55HL950U este destul de ok pentru acestă diagonală, la cei 6.5 cm am putea spune că aspectul este chiar unul slim.

Un alt element important de design se observă în momentul când privim televizorul din laterală, și anume că, ramele exterioare au culoarea suportului, adică argintiu.

Ecranul de 55 inch oferă imagini la o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, beneficiind de cel mai recent tip de rezoluție, și anume rezoluție Ultra HD. În timp ce alte detalii legate de aspect imaginii, luminozitate, sau contrast, lucrurile stau normal, având de-a face cu valori normale pentru un televizor Ultra HD.

Sistemul cu tehnologie Dolby Digital Plus, ne oferă o putere de 25 W, datorită celor două boxe de câte 12.5 W, sunetul emis fiind unul de tip Stereo NICAM. Suportul solid garantează să susțină fără probleme cele 22.5 kilograme ale acestui TV.

Întrucât Horizon 55HL950U vine cu un ecran de tip 3D Activ, cei de la Horizon au decis să includă în pachetul de accesorii chiar și două perechi de ochelari 3D, astfel că la acest preț este o achiziție mai mult decât reușită.

Horizon 55HL950U LED UHD curbat cu diagonala de 139 cm la preț excelent on May 13, 2016 rated 5.0 of 5