Hyundai HL20151 televizor LED ieftin cu diagonala 51 cm

Deși pare mai degrabă numele unui producător de mașini, televizorul Hyundai HL20151 este cu siguranță un model interesant, ce beneficiază de tehnologia LED, pe ecranul de 51 de centimetri al acestui televizor, el putând fi amplasat mai degrabă într-o bucătărie sau dormitor, deoarece diagonala destul de redusă nu ii permite să fie așezat într-un living foarte spatios unde vă primiți invitații și urmăriți ceva la televizor.

Hyundai Group este o companie de origine sud-coreeana ce a fost fondată în anul 1947 de către japonezul Chung Ju-yung, fiind chiar o filieră afiliată marelui producător de automobile. Televizorul este și acesta unul destul de interesant pentru prețul sau de doar 600 de lei.
Hyundai HL20151

Hyundai HL20151 – Vezi aici prețul actualizat

În schimbul acestei sume, cei de la Hyundai ne oferă un ecran de 20 inch tactat la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, navand de-a face cu o rezoluție Full HD pe acest ecran.

Ecran ce mai dispune și de o tehnologie LED Backlit, aceasta având ca și ținta consumul de energie ceva mai redus, dar și o durata extinsa de viața a televizorului Hyundai HL20151. Televizorul ne oferă un sunet foarte redus, beneficiind de doua boxe de 2.5 W, sunetul fiind unul de tip Stereo NICAM.

Însă, și unghiul de vizibilitate al televizoului este destul de redus, având un unghi de 170 de grade pe orizontala, și unul de 150 de grade pe verticala, imaginile neputând fi vizibile chiar din orice poziție.

Iar, dacă aveți un prichindel neastâmpărat, ii va fi destul de greu sa stea cum își dorește și sa urmărească la televizor fără probleme.

Avem și portul USB 2.0 prezent pe acest televizor, port ce poate reda conținut video sau audio, cu ajutorul unui stick USB. În materie de conectori, mai beneficiem și de câte un Port HDMI, unul Scart, Composite, S/PDIF, și nu numai.

Dacă aveți în plan achiziționarea unui TV simplu, fără funcții, modelul Hyundai HL20151 este o alegere potrivita, prețul sau nefiind unul deloc ridicat, și, până și aspectul său este unul elegant, cu linii bine finisate, de un plastic lucios, în timp ce suportul este unul asemeni celor de la LG, însă, ceea ce vedeam la televizoarele din gama 2014.

Hyundai HL20151 televizor LED ieftin cu diagonala 51 cm on March 30, 2016 rated 4.7 of 5