LG 28LF450B LED TV HD Ready cu diagonala 71 cm

Modelul LG 28LF450B este cu siguranța unul dintre cele mai neobișnuite modele de televizoare care mi-a fost dat sa le văd, ținând cont că este vorba de un televizor realizat de sud-coreenii ce își doresc să preia un important procentaj din împătimiții de TV-uri, în timp ce prețul său de aproape 1.000 de lei pare exagerat.

Dacă tot l-am criticat din punct de vedere al aspectului, să spunem și așa-zisele elemente de design cu care acest televizor sosește. Pentru început, ecranul de 71 de centimetri este mult prea strâns de liniile foarte groase, în concordanță cu ceea ce vedeam pana acum la LG, și la mai toate televizoarele lansate după anii 2014.
LG 28LF450B

LG 28LF450B – Vezi aici prețul actualizat

Liniile, totuși, au un aspect bun, beneficiind de un grip plăcut la momentul atingerii, și de o finisare realizată bine. Suportul este iarăși unul care dezamăgește.

Având în vedere greutatea de doar 4.6 kilograme, televizorul beneficiază de un suport mult prea mare, în timp ce plasticul de culoare neagră lucioasă, conferă o senzație de învechit.

Nici când privim din laterala lucrurile nu se îmbunătățesc, televizorul neavând deloc un aspect slim, grosimea fiind și aceasta dusă destul de mult către un excedent.

Ca și specificatii tehnice, lucrurile nu se îmbunătațesc. Gândindu-ne că aspectul este unul ieftin, ne gândeam că poate coreenii s-au gândit să adauge ceva mai bun pe modelul LG 28LF450B.

Astfel, la interior nu dăm decât peste un ecran tactat la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, ecran ce în diagonală măsoară 28 de inch. Singurul lucru îmbunătățit de care beneficiază acest televizor este tipul de display.

Dăm peste un display de tip Edge LED, ci nu unul Direct LED, dar și sunetul, care beneficiaza de suport de tip Dolby Digital, sunetul de 10 W auzindu-se acum mai clar pe acest televizor LED de la LG.

Dacă aveți în plan să cumpărați televizorul LG 28LF450B, vă sfatuim să vă gândiți de două ori, deoarece, nu ar fi o alegere prea inspirată.

LG 28LF450B LED TV HD Ready cu diagonala 71 cm on March 30, 2016 rated 4.5 of 5