LG 32LJ500V FullHD cu pret foarte accesibil

LG 32LJ500V este un simplu televizor al producatorului sud-coreean, ce face parte din gama 2017 a acestuia, fiind un televizor de buget ce la prima vedere nu pare sa iasa in evidenta printr-un anume lucru. Insa, daca se remarca sau nu prin ceva, vom vedea pe parcursul acestei recenzii detaliate.
LG 32LJ500V

Vezi aici prețul actualizat la eMAG

Design

Cum v-am familiarizat, incepem cu capitolul design. In primul rand, avem un televizor ce nu se remarca foarte tare din punct de vedere al aspectului exterior. Cel putin nu se poate lauda cu ceva nou fata de modelele anterioare

In afara unor margini destul de inguste, ce au ca scop scoaterea in evidenta a ecranului, margini realizate dintr-un plastic negru mat, nu se remarca mari lucruri. Avem si o linie ceva mai groasa, cea din zona inferioara, unde se remarca si inscriptia cu logo-ul celor de la LG.

Ca si suport de sustinere avem ceva cu care deja suntem obisnuiti de cei de la LG, si anume un suport realizat din doua picioare dispuse in fata, respectiv in spatele ecranului, picioarele fiind realizate din plastic negru si lucios, ce arata destul de bine dar pe de alta parte face ca praful sa devina foarte vizibil.

Imagine

Din punct de vedere al imaginii, pe ecranul de 80 centimetri al televizorului LG 32LJ500V urmeaza a rula imagini Full HD, ce sunt tactate la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, iar cu ajutorul celor catorva functii integrate pe acest televizor, urmeaza ca ecranul sa ne afiseze niste culoare mai bogate, cu o calitate vizibil imbuntatita, in timp ce, unghiul de vizibilitate, chiar daca nu este de 178 grade, este unul acceptabil.

Sunet

Dupa cum spuneam, avem de-a face cu un televizor de buget, lucru ce este vizibil observabil la sistemul audio al televizorului, sistem audio realizat din doua boxe de cate 5W fiecare, sistem care desi nu pare sa fie foarte puternic din specificatii isi face treaba cu brio pentru o camera de dimensiuni medii.

Smart

Nefiind un Smart TV, nu putem spune ca LG 32LJ500V ne poate oferi posibilitatea de a ne coneta la internet si a naviga pe browser sau a accesa diferite platforme pentru continut video sau audio. Astfel continutul video de calitate poate fi rulat doar daca folosim media playerul integrat si o unitate de stocare conectata prin usb.

Concluzie

Avand in vedere ca la un buget de 900 lei abia gasiti televizoare premium cu rezolutie HD, televizorul LG 32LJ500V Full HD este un best-buy si merita din plin daca il gasiti la acest pret. La momentul actual cu siguranta nu veti gasi un televizor mai bun cu un buget atat de mic.

LG 32LJ500V FullHD cu pret foarte accesibil reviewed on November 11, 2017 by rated 4.9 of 5