LG 43UF6857 LED cu rezoluție Ultra HD 4K și diagonala 108 cm

Pentru suma de doar 2.200 de lei, LG 43UF6857 va oferă un design excelent, o diagonală mare ce îngrădește excepțional un ecran ce rulează imagini 4K, însă ceva mai jos vă vom vorbi amănunțit despre aceste detalii.

Cu siguranța vedeta acestui televizor este ecranul. Un ecran cu o diagonala de aproximativ 110 centimetri ce ne oferă imagini la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, evident calitate Ultra HD.

Calitate este sporită și prin intermediul tehnologiilor Tru 4K Engine, Dynamic Clear White, Triple XD Engine și Active Noise Reduction, toate aceste funcții făcând imaginea mult mai clara. Tehnologia Dolby Digital oferă o claritate mai bună boxelor ce ne oferă un sonor de 20 W, sonor ce va fi amplificat cu ajutorul tehnologiei Ultra Surround.
LG 43UF6857

LG 43UF6857 – Vezi aici prețul actualizat

Iar, datorită funcției Miracast, putem partaja ecranele astfel încât, conținutul de pe smartphone sau tableta să fie afisat și pe ecranul de 43 inch al acestui televizor. Meniul este unul ce se poate accesa fără bătăi de cap datorită sistemului de operare webOS.

Aspectul lui LG 43UF6857 este unul elegant, cu linii în doua culori – negru și cenusiu, cenusiul fiind ceva mai proeminent, în timp ce, din laterala, aspectul sau este unul destul de slim, nefiind chiar asemănător unui Sony din gama „WD” sau „XD”, dar, este suficient de subțire pentru un televizor de 2.200 de lei. Suportul rigid, la prima vedere, va susține fără probleme cele aproximativ 11 kilograme ale acestui Smart TV.

Cu ajutorul plăcii wireless încorporate în televizorul LG 43UF6857 navigarea pe browser sau în orice altî aplicație ce necesită internet se va face fără probleme, televizorul având un meniu familiar, urmând ca, după un timp îndelungat de folosire a unor aplicații, acestea vor fi listate primele în momentul în care căutați ceva.

Și porturile HDMI, USB, dar și ceiallti elementi conectori sunt prezenti pe acest televizor, beneficiind chiar și de un microfon, însă, nu ni se specifica nimic despre veo anumita funcție de „Talk” Cu ajutorul portului USB, puteți urmări emisiunea favorită, sau filmul dumneavoastră preferat, după ce l-ați înregistrat pe un stick USB, stick ce urmează a se conecta la Smart TV.

LG 43UF6857 LED cu rezoluție Ultra HD 4K și diagonala 108 cm on April 9, 2016 rated 4.9 of 5