LG 43UJ620V Smart UltraHD 4K cu tehnologie HDR si diagonala 108 cm

Probabil cu totii stiu ca LG scoate foarte multe televizoare de la an la an, cu specificatii care mai de care mai bune, iar LG 43UJ620V este un Smart TV ce face parte din gama 2017 a acestui producator, fiind un televizor ce continua linia de design abordata de-a lungul acestui an, insa, fie pluseaza, fie mai scade la capitolul design, deoarece, evident, specificatiile variaza in functie de pretul produsului, chiar daca la exterior mai toate televizoarele “LG” – varf de gama, seamana.
LG 43UJ620V

Vezi aici prețul actualizat la PcGarage

Vezi aici prețul actualizat la eMAG

Design

Dupa cum spuneam, mai toate televizoarele “LG” – varf de gama seamana intre ele, iar LG 43UJ620V este inca un televizor foarte bun, cu acelasi design abordat de-a lungul acestui an, si poate chiar si a anului 2016: in primul rand avem niste margini elegante, cu linii bine finisate, realizate dintr-un plastic mat, alaturi de un suport de sustinere cu care ne-a obisnuit producatorul sud-coreean, insa, se pastreaza culoarea lucioasa si aici. Privit si din laterale, nu ne putem lauda ca avem cel mai subtire model de la LG, insa chiar si asa, este un televizor destul de subtire daca facem referire la alte televizoare.

Imagine

Stam bine si din acest punct de vedere, al imaginii, deoarece pe ecranul care in diagonala masoara 108 centimetri urmeaza a ne fi servite imagini 4K, tactate la o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si functii precum Ultra Luminane, True Motion Refresh, 100 Active, HDR HDR10, Color Master Engine 4K, dar si multe altele, astfel ca, apar primii termeni “Smart” ce, evident au aici ca scop oferirea unei imagini cat mai clare si fara diferente.

Sunet

Si din punct de vedere al sunetului, LG 43UJ620V este un Smart TV ce sta bine, avand o capacitate totala de emisie de 20W la care se adauga si unele functii precum ULTRA Surround, Clear Voice III, Magic Sound si multe altele, renuntandu-se aici la “gama” Dolby, probabil cei de la LG incercand sa abordeze oarecum “noul” pentru acest televizor. Astfel, nu ne putem face griji vizavi de sunetul emis de acest televizor sau de claritatea acestuia.

Smart

Lucruri Smart am putut oberva inca de la inceputul acestei recenzii, de la multitudinea de functii integrate la capitolul imagine si cele de la capitolul sunet si pana la ceea ce ne ofera absolut orice Smart TV din zilele noastre, capacitate de a te conecta la o retea de internet si a accesa orice dorim pentru a face televizorul oarecum “multifunctional”.

Concluzie

Drept concluzie, LG 43UJ620V este un televizor interesant din gama 2017 a sud-coreenilor ce pare sa se remarca din foarte multe puncte de vedere, chiar si pretul acestuia de aproximativ 2.000 lei fiind un “plus”, deoarece putine sunt televizoarele care ne ofera aproape “tot” in acest segment de pret.

LG 43UJ620V Smart UltraHD 4K cu tehnologie HDR si diagonala 108 cm reviewed on November 11, 2017 by rated 5.0 of 5