LG 55LF592V LED TV Full HD cu diagonala 139 cm

Astăzi o sa va prezint televizorul LED LG 55LF592V. Este un televizor de tip LED aprut în anul 2015 cu diagonala de 139 cm. Rezolutia este full HD în format 16:9, având marginile foarte subtiri pentru o experiența de vizualizare cât mai bună.

Fiind un Smart TV are Wireless integrat, dar și alte funcții care vi le vom dezvalui ceva mai jos. Vine cu un sistem de operare webOS 2.0 fiind ușor de utilizat ca majoritatea LG-urilor.

Prețul este unul pe măsura, de aproximativ 2700 de lei, dar functiile sunt numeroase. Launcher-ul este foarte ușor de utilizat, de aceea poți comuta intre orice aplicație fără a fi nevoie sa te întorci în home screen. În magazinul de aplicații LG store poți găsi orice aplicație precum și programe TV.
LG 55LF592V

LG 55LF592V – Vezi aici prețul actualizat

Wi-Fi-ul este una dintre principalele caracteristici care face acest televizor foarte accesibil mai ales când vrei sa cauți ceva repede pe internet sau când vrei sa vezi un film. Triple XD Engine este o tehnologie de imbunatatire a calitatii imaginii pe care o găsim în general la produsele LG.

LG 55LF592V mai beneficiaza și de o rama extrem de subtire, fiind astfel pus în evidenta ecranul ce măsoară în diagonala 139 de centimetri, fiind un televizor ce beneficiaza de rezoluție Full HD.

În materie de suport, LG nu a inovat nimic, având de-a face cu cele doua picioare, deja clasice, însă, televizorul este totuși unul din gama 2015, așteptările nefiind unele ridicate, în materie de suport.

Ca și muchii, televizorul ne oferă niște muchii cu atenție lucrate, fiind unele puțin rotunjite, probabil, spre a nu se ciobi în timp, în timp ce culoarea ce ne indica un negru spre gri este destul de interesantă, având un grip elegant la prima atingere, chiar dacă suportul este unul de un negru lucios.

În concluzie, televizorul LG55LF592V este un model interesant, însă, pentru acest preț, probabil era bine dacă s-ar fi adaugat un ecran tactat la o rezoluție 4K, Full HD-ul fiind totuși destul de puțin pentru aspiratiile sud-coreenilor.

LG 55LF592V LED TV Full HD cu diagonala 139 cm on March 29, 2016 rated 5.0 of 5