LG 55UF6807 LED Ultra HD 4K raport calitate-pret excelent

Cu câteva zile în urma vă vorbeam despre un televizor foarte neinspirat, realizat de aceeași sud-coreeni de la LG, însă, modelul LG 55UF6807 oferindu-ne atât un aspect premium, cu linii bine finisate, suport clasic LG, și un ecran mare, însă, despre toate astea va vom vorbi ceva mai jos.

După cum spuneam, televizorul ne oferă un aspect interesant, bine realizat, însă, pentru prețul sau de aproape 4.000 de lei era imspoibil să nu avem un design elegant.

Avem niște linii de culoare cenuție, ce par din metal, însă, avem doar o imitație de metal, muchiile fiind unele ascuțite. De altfel, LG nici nu a realizat prea multe televizoare muchii ușor rotunjite.
LG 55UF6807

LG 55UF6807 – Vezi aici prețul actualizat

Ca și suport, avem doua picioare, suportul clasic LG, probabil emblema acestora, deoarece, mai toate televizoarele sale beneficiază de un asemenea suport, materialul folosit fiind un plastic lucios, de cele mai multe ori de culoare neagră.

Dacă privim și din lateral, observam ca televizorul este unul slim, grosimea televizorului LG 55UF6807 fiind una destul de redusă. Pentru suma de aproape 4.000 de lei, cei de la LG au încorporat un ecran de 55 inch, cu o rezoluție 4K, imaginile suportand cel mult 3840 x 2160 pixeli, rezoluția Ultra HD fiind cea mai recenta.

Ca și display, avem tehnologie de tip Edge LED. În materie de funcții, televizorul beneficiază de: Triple XD Engine, Tru 4K Engine, Active Noise Reducction, Natural Color, ULTRA Luminance, Dynamic Clear White, Resolution Upscaler și Tru Black Color, toate aceste caracteristici având ca scop, servirea de imagini mult mai clare, chiar și la o rezoluție mai slabă.

Tehnologia Dolby Digital este și ea la bord, tehnologie ce face ca sunetul servit la o putere de 20 W să se intercepteze ceva mai tare, și mai limpede.

LG 55UF6807 ne mai oferă și acces la internet, cu ajutorul modulului wireless integrat nemaifiind nevoie să inșirați cablul de internet dintr-o cameră în alta, doar spre a conecta Smart TV-ul la internet, astfel, conectivitatea fiind sporită.

LG 55UF6807 LED Ultra HD 4K raport calitate-pret excelent on March 31, 2016 rated 5.0 of 5