LG Comercial 32LX300C HD Ready cu diagonala de 81 cm

LG Comercial 32LX300C este un non Smart TV, televizor fabricat chiar de sud-coreenii de la LG, rivali în materie de televizoare cu japonezii de la Sony. Astăzi nu va vom prezenta un televizor cu dotari extraordinare, fiind un televizor ce sosește în Romania la prețul de 900 lei.

Televizorul este unul cu o diagonala de 81 centimetri, pe display-ul de tip LED Backlit ruland imagini la o calitate HD, tactate la rezoluția maxima de 1366 x 768 pixeli, aspectul imaginiii fiind unul de 16:9, nefiind vreo inovatie pe acest segment.

În materie de sonor, televizorul sosește cu doua boxe de 3 W, boxe Stereo, sonorul fiind unul destul de slab având în vedere putera foarte mica emisa de acest televizor.
LG Comercial 32LX300C

LG Comercial 32LX300C – Vezi aici prețul actualizat

Ca și elemente de conectivitate, LG Comercial 32LX300C ne oferă câte un port USB, HDMI, Scart, Component, RCA, RS-232c, RF în, dar și conectivitate pentru un Suport CI, precum și o ieșire Headphone.

În materie de design, nu putem critica acest televizor, cei de la LG fiind deja cunoscuți pentru ca sunt foarte atenți la elementele de aspect ce fac televizorul mult mai frumos. Ecranul de 81 de centimetri este bine ingradit de liniile de culoare gri, culoare mata ce aduce un plus designului televizorului.

Pe liniile televizorului nu identificam vreun senzor sau vreun buton, doar în partea centrala avem logo-ul și inscriptia celor de la LG, tot în acea zona având și o mica adancitura.

Ca și stand, avem de-a face cu un suport realizat dintr-un plastic negru lucios, ce promite sa sustina greutatea de 4.7 kilograme a acestui televizor. Se pare ca cei del a LG nu au dorit ca rama și suportul sa aibă aceeași culoare.

În concluzie, LG Comercial 32LX300C este un televizor nu foarte bine realizat, cu un design frumos, linii bine realizate și muchii puțin rotunjite, funcții puține, și prețul sau fiind unul puțin cam ridicat în raport cu caracteristicile televizorului.

LG Comercial 32LX300C HD Ready cu diagonala de 81 cm on March 29, 2016 rated 5.0 of 5