Orion OT-4215 LED Full HD Non-Smart cu diagonala 106 cm

Pentru prețul de 1.300 de lei, Orion OT-4215 este un televizor foarte frumos din punct de vedere al aspectului, iar, chiar dacă nu avem de-a face cu un Smart TV, și acest televizor incorporeaza una-doua funcții de nelipsit. Probabil majoritatea consumatorilor se uita la firma înainte de a achiziționa un lucru.

Ca un mic istoric, compania Orion este fondată chiar intr-una din țările vecine Romaniei, mai exact în Ungaria, înainte cu un an de a se aprinde flacarile Primului Război Mondial.

Producția serioasă începe abia în anii ’20, odată cu Radio-uri, urmând ca în anul 1956 sa înceapă și productia televizoarelor, iar în 1970, aceștia au început sa realizeze și echipamente inteligente e telecomunicații, fiind afiliati grupului Thakral din Singapore.
Orion OT-4215

Orion OT-4215 – Vezi aici prețul actualizat

În acest moment, aceștia au ca și producție de succes televizoarele de tip plasma, așa cum este și Orion OT-4215, televizor despre care va vom spune mai multe în scurt timp. În afara producției de televizoare, cei de la Orion ami realizeaza și sisteme de navigație (GPS), DVD-Playere portabile, precum și monitoare PC.

Ca și specificatii tehnice, acest model de televizor ne oferă un ecran de 106 centiemtri, display-ul sau fiind unul de tip LED, ce ne oferă o luminozitate de 300 de cadre/m2, timpul maxim de răspuns fiind de milisecunde, ecranul sau fiind tactat la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, deci, Full HD.

În materie de sistem audio, ni se specifica doar ca avem de-a face cu un sistem de tip „Nicam Stereo”, însă nu ni se specifica la ce putere emite boxa, sau boxele, deoarece nu ni se specifica nici câte difuzoare avem, însă, este cel mai pobabil sa beneficiem de doua boxe, fiecare cu o putere de 5 W.

Ca și conectori, televizorul ne oferă o Intrare PC, însă una sub 15 pini, intrare ce poate transforma ecranul de 106 centimetri al lui Orion OT-4215 într-un monitor pentru calculator.

Pe lângă intrarea PC, televizorul ne mai oferă și o intrare de tip USB 2.0, transferul de conținut video fiind și aici prezent la datorie. Conectorii pentru portul HDMI sau cel Scart sunt și ei incorporati.

Orion OT-4215 LED Full HD Non-Smart cu diagonala 106 cm on March 23, 2016 rated 4.8 of 5