Orion OT-4215 televizor LED Smart accesibil

Nu foarte multă lume a auzit de compania Orion, sau de TV-ul Orion OT-4215. Ca un mic istoric, Orion este o compania japoneză ce şi-a început activitatea prin anii ’90, însă, abia în anul 2001 Orion a devenit o compania mai cunoscută după ce a semnat un contract cu Toshiba pentru realizarea unor televizoare LED, mici.

Orion OT-4215 este un televizor elegant, ce poate fi situat într-un living destul de spațios, datorită ecranului său de 106 centimetri, fiind un TV LCD destul de generos în diagonală, pe ecranul său fiind redate imagini native cu rezoluţia 1920 x 1080 de pixeli, fiind vorba, bineînțeles, de o rezoluție Full HD.
Orion OT-4215

Vezi aici prețul actualizat – Orion OT-4215

Ca şi alte elemente de design, se remarcă grosimea acestui televizor, oferind un aspect slim pentru prețul său de doar 1.600 de lei, în timp ce în materie de suport, avem un picior dreptunghiular de culoare neagră, ca şi muchiile televizorului, ce promite să ţină televizorul fix, fără se “clatină” dintr-o parte în alta în urma unei mici accidentari a suportului pe care el este așezat.

Orion OT-4215 reprezintă un TV ce îndeplinește si funcții de Smart TV, iar, dacă tot avem de-a face cu un Smart TV, era normal să avem şi câteva funcții, însă, în afara redării de materiale audio-video pe TV cu ajutorul unui stick de tip USB, şi o altă funcție a monitorului despre care vă vom spune ceva mai jos, acest TV nu ne oferă alte funcții cu care să ne putem mândri.

Funcția de monitor pe care o are acest Orion constă în partajarea foarte ușor a imaginii, sau conținutului video de pe orice dispozitiv mobil pe acest Smart TV. In materie de sistem audio cei de la Orion au încorporat doua difuzoare de 5 W de la Nicam Stereo. Ca şi luminozitate, televizorul ne oferă 300 cd/m2, în timp ce, majoritatea televizoarelor oferă 200 cd/m2.

Așadar, dacă aveți în plan să cumpăraţi un TV ceva mai serios, cu câteva funcții de Smart TV, dar bugetul nu vă permite, Orion OT-4215 este ceea ce vă trebuie.

Orion OT-4215 televizor LED Smart accesibil on March 21, 2016 rated 5.0 of 5