Orion T20-DLED televizor LED ieftin cu diagonala 51 cm

Nu deții un buget prea ridicat? Orion T20-DLED îți sosește în ajutor, în schimbul sumei de doar 550 de lei. Ce e drept, nu este un Smart TV, însă, este un televizor LED ce ne oferă specificatii interesante, o tehnologie medie, putând fi amplasat atât în camera în care ne îndreptam seara spre a ne odihni, cât și într-un living nu foarte spatios.

În schimbul a 550 de lei, cei de la Orion ne oferă un televizor ce măsoară 51 de centimetri în diagonala. În timp ce, ca și rezoluție, avem de-a face cu o rezoluție High Definition ce suporta maximum 1366 x 768 pixeli, fiind o rezoluție bine aleasa, fiind imposibil sa beneficiem de rezoluție Full HD pe acest televizor.
Orion T20-DLED

Orion T20-DLED – Vezi aici prețul actualizat

Dar, tehnologia LED ajuta la un consum ceva mai mic de energie, dar și la o durata de viața ceva mai lunga pentru televizorul Orion T20-DLED. Avem un timp maximum de răspuns de 5 milisecunde. Din punct de vedere al luminozitatii, cei de la Orion au instalat în jur de 400 cd/m2.

Contrastul nu este specificat la caracteristicile generale ale acestui televizor, însă, cel mai probabil vom beneficia de un contrast nativ de 5000:1, imaginea având aspectul de 16:9.

Ca și sistem audio, beneficiem de un sistem A2 Stereo, nu ni se specifica numărul de difuzoare sau de boxe, însă, cel mai probabil beneficiem de un sistem 2 x 5 W.

Elemente de conecitivtate nu avem prea multe, doar patru la numar, însă, cele mai importante, Orion nu s-a hazardat sa introduca prea multe asemenea sloturi.

Beneficiem de o intrare USB 2.0, intrare ce ne oferă posibilitatea de a introduce stick-ul pe care s-au înregistrat emisiunile sau filmele preferate în televizor, derularea acestora pe ecranul de 20 de inch nefacandu-se cu mari dificultati.

Tot ca și elemente de conectivitate mai avem și un port HDMI, dar și o intrare Scart. Tot o intrare, însă una pentru PC, ce poate folosi ecranul televizorului la parametrii săi maximi, drept monitor la calculator, cu un simplu cablu VGA.

Orion T20-DLED televizor LED ieftin cu diagonala 51 cm on March 28, 2016 rated 4.9 of 5