Orion T32-DLED LED HD Ready accesibil cu diagonala 81 cm

Orion T32-DLED este un alt televizor de tip LED produs de către vecinii unguri, fiind un televizor elegant, cu specificatii bune pentru prețul de 1.000 de lei cu care acesta sosește în Romania.

După cum spune și numele, avem de-a face cu un televizor LED. Probabil nu știți la ce este benefică tehnologia LED. Ei bine, aceasta tehnologie confera o functionalitate mai indelungata a televizorului, în timp ce contorul de energie nu vă va indica un consum prea ridicat.

Tot tehnologia LED, ajută ca televizorul să nu se încălzească prea repede și să cauzeze alte probleme televizorului. E drept, Orion T32-DLED nu este un televizor inteligent, și pe de altă parte pe ecranul de 81 de centimetri sunt oferite imagini High Definition, la rezoluția de 1366 x 768 pixeli.
Orion T32-DLED

Orion T32-DLED – Vezi aici prețul actualizat

Luminozitatea fiind una destul de mare, deoarece, mai toate televizoarele din timpurile noastre beneficiază de o luminozitate de 200, maxim 300 cd/mp, se pare ca Orion T32-DLED ne oferă o luminozitate de 400 cd/mp.

Ca și caracteristici speciale, acest model beneficiaza de un Timer Shift, o funcție denumite „USB recording”, care, după nume, ne oferă posibilitatea de a inregistra o emisiune pentru dumneavoastră, urmând ca aceasta să se stocheze pe un stick USB ce va fi conectat la televizor tot timpul în care emisiunea ruleze pe ecranul de 81 de centimetri.

Acest TV ne mai oferă și un TeleTekt ce afișează până la 1.000 de pagini. În ceea ce tine de conectori, televizorul ne oferă două porturi HDMI, dar și câte o intrare PC, USB 2.0, precum și o intrare Scart.

În timp ce, în materie de conexiuni avem trecute în revista doar HDMI, SCART, D-SUB, Slot CI+, însă, nu se specifică conectarea la vreo rețea locală de internet, astfel, Orion T32-DLED nu beneficiază nici de placă de internet și nici de modul wireless.

Orion T32-DLED LED HD Ready accesibil cu diagonala 81 cm on March 29, 2016 rated 4.7 of 5