Panasonic TX-32C200E LED HD Ready cu diagonala 81 cm

Panasonic TX-32C200E este un televizor elegant, ce ne oferă o diagonala de 81 centiemtri, fiind un televizor ce se poate amplasa în special într-o cameră de dimensiuni medii, sau chiar într-un living, însă nu unul foarte spațios, prețul unui asemenea televizor fiind de puțin peste 1.100 lei.

Televizorul ne oferă un ecran de 81 centimetri, afisajul fiind unul de tip Edge LED, rezoluția fiind de 1366 x 768 pixeli, prin urmare, având de-a face cu o rezoluție HD, ci nu una Full HD, fiind un televizor ce face parte din gama 2015.

Aspectul imaginii va fi 16:9, contrastul dinamic afisat fiind unul destul de ridicat. Printre funcții, nu se remarca cine știe ce, ci doar funcția Noise Reduction, care nu imbunateste cu nimic meniul, sau un anumit conținut video, aceasta tehnologie îmbunătățind per general conținutul video redat pe ecranul de 32 inch al televizorului Pansonic TX-32C200E.
Panasonic TX-32C200E

Panasonic TX-32C200E – Vezi aici prețul actualizat

Și unghiul de vizualizare al imaginilor este unul destul de bun pentru un televizor ce se incadreaza pe aceasta categorie, având 176 grade atât din punct de vedere orizontal, dar și vertical.

Sunetul este ceva mai puternic, datorită sistemul de boxe 2 x 10W, neavand incorporate un sistem de boxe 2 x 5W, așa cum se observa pe mai toate televizoarele din aceasta categorie de preț, indiferent ca facem referire la granzii Samsung, LG, Sony, sau la televizoarele fabricate de Orion, Hyundai sau Horizon.

Televizorul Pansonic TX-32C200E beneficiază și de câteva porturi: un port USB 2.0, porturi HDMI, 4 la numar, dar și o intrare S/PDIF. Cu ajutorul portului USB și a unui stick USB, putem reda conținutul unui stick pe ecranul HD al televizorului, fără mari bătăi de cap pentru consumator.

Iar, dacă doriți să va folosiți ecranul de 81 centimetri asemeni unui monitor PC, aflati ca nu este posibil, deoarece televizorul japonezilor de la Panasonic nu beneficiază de vreun cablu PC sau de vreun slot VGA.

Având în vedere cele spuse mai sus, acest TV este o variantă optimă pentru cei ce nu au foarte mari așteptări, și doresc să folosească televizorul strict pentru urmarirea canalelor TV.

Panasonic TX-32C200E LED HD Ready cu diagonala 81 cm on April 2, 2016 rated 4.5 of 5