Panasonic TX-40C200E LED Full HD Non-Smart cu diagonala 102 cm

Panasonic TX-40C200E este un televizor LED fără tehnologie Smart, având specificații medii, în timp ce prețul de 1.600 lei îl încadrează în categoria televizoarelor accesibile, putând fi achiziționat fără prea mari eforturi financiare.

În materie de design nu trebuie să ne așteptăm la mare lucru, cei de la Panasonic nefiind adepții unui aspect prea strălucit pentru televizoarele lor de nivel midrange. Pentru început, ecranul de 102 centimetri este bine așezat între cele patru rame de culoare neagră, rame subțiri și rigide la prima vedere.

Singura linie puțin „îngroșată” este cea din zona frontal-inferioară, acolo unde putem identifica și inscripția Panasonic. Ca și stand, televizorul ne oferă două picioare clasice, realizate dintr-un plastic de culoare neagră lucioasă, la fel ca și rama acestui televizor.
Panasonic TX-40C200E

Panasonic TX-40C200E – Vezi aici prețul actualizat

În materie de specificații tehnice Panasonic TX-40C200E sosește cu un ecran ce beneficiază de tehnologie LED, tehnologie ce încearcă să reducă consumul de energie și să asigure o functionalitate mai îndelungată.

Rezoluția ce va fi afișată pe ecranul de 102 centimetri este una Full HD, iar cu ajutorul funcției Noise Reduction, imaginea va fi redată la o calitate mai clară, chiar dacă calitatea care rulează într-un anumit moment dat pe televizor nu este una prea ridicată.

În ceea ce ține de calitatea audio, chiar dacă beneficiem de un sonor de doar 12 W, cu ajutorul tehnologiei Dolby Digital Plus și DDCO, calitatea audio va fi una ceva mai ridicată, neavând probleme cum ar fi ca televizorul să se audă deranjant în momentul când volumul atinge cote superioare.

Televizorul Pansonic TX-40C200E beneficiază de o mulțime de conectori, având la borduri un port USB 3.0, o intrare pentru PC, dar și câte un port pentru căști, o intrare scart, component și una video composite.

Dacă discutăm despre porturile HDMI, avem doar 2 la număr, ceea ce pentru un utilizator obișnuit este mai mult decât suficient, iar pentru cei care dețin foarte multe gadgeturi multimedia ar mai fi fost nevoie de porturi în plus, dar există și splittere ce împart o intrare HDMI în mai multe.

Per total Pansonic TX-40C200E este un televizor reușit și vine cu un preț bunicel, iar dacă pui calitatea imaginii pe primul lor fără să conteze că nu este Smart TV atunci poate fi o achiziție excelentă.

Panasonic TX-40C200E LED Full HD Non-Smart cu diagonala 102 cm on April 23, 2016 rated 4.8 of 5