Panasonic TX-40C320E LED Smart Full HD cu diagonala de 101 cm

Spuneam de cei de la Panasonic că nu se axează prea mult pe designul unui televizor? Panasonic TX-40C320E este cel mai bun excemplu că se pune accent pe design, pentru prețul său de doar 1.500 de lei surprinzând atât din punct de vedere al specificațiilor sale (Fiind un Smart TV), dar și din punct de vedere al aspectului.

După cum spuneam, aspectul acestui Smart TV este unul demn de lăudat. Se remarcă în primul rând ecranul de 101 centimetri, ce este bine pus în evidență, datorită liniilor și muchiilor extrem de subțiri pentru un televizor, muchii de culoare neagră.

Nefiind acel negru lucios ce nu mai avantajează un televizor din Gama 2015, în timp ce, televizorul nu beneficiază de alte elemente de design în ceea ce ține de muchii sau linii, singurul lucru ce mai este prezent pe linia inferior-frontală fiind inscripția Panasonic.
Panasonic TX-40C320E

Panasonic TX-40C320E – Vezi aici prețul actualizat

Privit dintr-o parte, televizorul ne oferă un aspect cu adevărat slim, fiind chiar mai subtire decât unele modele realizate de granzii pieței, LG, Sony sau alte mărci extrem de cunoscute. Este evident că nu mai toate firmele mari se axează pe design la un televizor ce costă „doar” 1.500 de lei.

Și suportul este unul elegant, fiind realizat din două picioare așezate destul de în exterior, în timp ce materialul din care este realizat suportul este unul ce imită destul de bine aluminiul, culoarea fiind argintie.

Evident, avem de-a face cu un Smart TV, televizorul Panasonic TX-40C320E beneficiind de unele caracteristici ale imaginii, și unele audio. Pentru un televizor din această gamă de preț oferă specificații tehnice excelente.

Avem un ecran de 40 inch ce rulează imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, datorită acestei rezolutii ecranul ruland imagini ceva mai bune din punct de vedere calitativ, caracteristia RMR 200 Hz făcând ca imaginea să fie mult mai precisă.

Pentru cei 1.500 de lei, Panasonic a introdus chiar și o placă wireless ce ne poate conecta la o rețea locală spre a naviga pe browser. În materie de sunet, Panasonic TX-40C320E beneficiază de două boxe de 8W, care datorită tehnologiei Dolby Digital Plus ne va oferi o senzație ceva mai precisă, și mai puternică a sunetului.

Panasonic TX-40C320E LED Smart Full HD cu diagonala de 101 cm on April 7, 2016 rated 4.8 of 5