Panasonic TX-40CW304 LED Full HD Non-Smart 101 cm

Pansonic este un producător de origine japoneza, ce se ocupa în special cu producerea televizoarelor, sediul acestora fiind în Osaka. Konosuke Matushita este cel ce a infiintat brandul Pansonic, la data de 13 martie 1918.

Panasonic, sau Matushita Eletric, reprezintă numele unei companii destul de cunoscute la noi în țară, ce e drept, după anii 2000 Romania importă o mai mare parte din produsele Panasonic.

Panasonic TX-40CW304 este un televizor interesant, fiind din gama 2015 a producatorului japonez, având un design bine structurat, cu linii duble în partea frontală-jos, acolo unde se situează și inscripția Pansonic, în timp ce, marginile sale sunt destul de subtiri și bine realizate.
Panasonic TX-40CW304

Panasonic TX-40CW304 – Vezi aici prețul actualizat

Chiar și privit din laterala, televizorul continue să ne ofere un aspect slim, neavand o grosime deloc exagerata. Drept suport, avem un platou dreptunghiular, ce pare să sustina fără probleme greutatea de puțin peste 5 kilograme a acestui televizor.

Ca și alte specificatii tehnice, avem un ecran cu o diagonala de 101 centimetri, imaginile servite fiind unele de calitate Full HD, evident, tactate la 1920 x 1080 pixeli, în timp ce tehnologia folosită pentru display este una de tip Edge LED.

Acest nou tip de display ne oferă o autonomie extinsa a televizorului, în timp ce, contorul de energie va contoriza un consum mai mic.

Chiar dacă nu este un Smart TV, televizorul beneficiază de funcțiile Digital Noise Reduction, Progreessive Scan, Real Motion Rate 200Hz, Dynamic Contrast, toate aceste funcții dorind să imbunatateasca calitate video a televizorului Panasonic TX-40CW304.

În ceea ce tine de calitatea audio, nu ar trebui să ne ingrijoram, deoarece televizorul ne oferă suportul Dolby, pentru ambele boxe, calitatea sonorului fiind vizibil îmbunătățită.

Cu siguranță Panasonic TX-40CW304 este unul din cele mai interesante televizoare, având în vedere și prețul sau de puțin peste 1.600 de lei cu care sosește în țara noastră, în timp ce, dacă va aflati în Statele Unite Ale Americii, îl puteți achiziționa la un preț de puțin peste 200 de Euro, echivalentul la în jur de 1.000 de lei.

Panasonic TX-40CW304 LED Full HD Non-Smart 101 cm on March 31, 2016 rated 4.7 of 5