Panasonic TX-55CX400E LED Smart Ultra HD 3D

Nu v-am vorbit despre prea multe tlevizoare Panasonic, însă modelul Panasonic TX-55CX400E merită din plin să se povesteasca despre el, deoarece, pentru un preț de doar 3.500 lei, beneficiem de un aspect frumos și specificații incredibile.

Aspectul este cu siguranță unul premium, beneficiind de niște linii foarte subțiri, punând în față ecranul de 140 centimetri al acestui Smart TV. În zona de jos, beneficiem de niște linii duble, una de culoare neagră, iar cealaltă de culoare cenusie, pe aceasta situandu-se și inscriptia „Panasonic”.

Suportul este unul puțin inspirat de la LG, având doua picioare de culoare argintie, ce ies în exterior. Privit din laterala, se observa niște rame de culoare argintie, probabil pentru a fi în contrast cu suportul. Grosimea este destul de mică, deci, putem spune că producătorul Panasonic a reușit un model slim.
Panasonic TX-55CX400E

Panasonic TX-55CX400E – Vezi aici prețul actualizat

Beneficiem de un ecran de 55 inch ce rulează imagini de cea mai recenta rezoluție, și anume 4K Ultra HD, imaginile fiind redate în acest moment la cea mai bună calitate.

Se mai putea lucra puțin la unghiul de vizibilitate al modelului Pansonic TX-55CX400E, deoarece este de 176 grade, imaginile fiind greu observabile dintr-un unghi ceva mai ciudat.

Ecranul de 55 inch ne oferă și un meniu ușor de utilizat, iar dacă dorim să accesam internetul, o putem face fără probleme și fără a insira cablul de la internet prin casa, până la televizor, deoarece televizorul ne oferă o placa wireless integrata ce poate să vadă fără probleme retelele din zona.

Panasonic TX-55CX400E beneficiază și de suport 3D, ceea ce înseamnă ca, ajutandu-va de o pereche de ochelari 3D veți putea să vedeți orice film 3D, sau orice alt conținut video 3D.

Sistemul audio este reprezentat de doua boxe de 10 W, ce beneficiază de suport Dolby Digital Plus, sunetul fiind redat la o calitate ceva mai bună. Ca și tehnologii, avem și Digital Noise Reduction, ceea ce înseamnă filtrarea imaginii cu atenție, înainte ca conținutul să fie redat pe TV.

Panasonic TX-55CX400E LED Smart Ultra HD 3D on April 3, 2016 rated 5.0 of 5