Philips 48PFH6300/88 televizor LED Full HD Ambilight

Cei de la Philips au lansat recent un alt Smart TV, fiind vorba de modelul Philips 48PFH6300/88 ce se caracterizează, in special, prin funcțiile sale de Smart TV, dar si prin grosimea sa care este foarte redusa, cei de la Philips spunând ca este un TV “ultrasubțire”, însa, nici prețul nu este unul prea scăzut.

Philips 48PFH6300/88 este unul ce oferă imagini la o rezoluție Full HD, astfel performanta fiind ridicata, imaginile oferite fiind tot mai reale, in timp ce performanta este cuvântul cheie pe monitorul de 48 de inch.

Iar, elementele de design cum ar fi liniile fine, standul acestui televizor, ca este alcătuit dintr-un picior dreptunghiular, ce imita metalul, aceeași culoare putând fi văzuta si la muchiile acestui tv.
Philips 48PFH6300/88

Vezi aici prețul actualizat – Philips 48PFH6300/88

Funcția Ambilight va face ecranul ceva mai mare cu ajutorul unor leduri, lumina ce va ieși din marginile ecranului, astfel, imaginile ce sunt redate pe televizor putând fi observate si pe perete, toata acțiunea fiind transpusa chiar in livingul tău.

Cu ajutorul lui Perfect Nature Motion, funcție premiata de-a lungul timpului, putem avea niște mişcări ceva mai line ale actorilor, filmele fiind înregistrate cu 24 de FPS pe secundă, iar, cu ajutorul acestei funcții numărul de FPS-uri va creşte de până la patru ori, iar, tot datorita acestei funcții, culorile vor fi mai vii, tremuratul va fi redus, în timp ce imaginile sunt mai mult decât clare.

Nu s-au spus prea multe lucruri despre design-ul aparent minimalist al acestui televizor, dar, cu toate acestea, este un design ce ar trebui sa fie văzut pe orice televizor contemporan.

Datorita muchiilor si liniilor bine finisate, acest televizor este o piesa importanta in livingul nostru, însă, probabil, cei de la Philips au fost atenți la detalii, creând un terminal de tip “high-end”, nefiind permis oricărei clase sociale, prețul lui Philips 48PFH6300/88 fiind puţin peste 3.000 de lei.

Philips 48PFH6300/88 televizor LED Full HD Ambilight on March 20, 2016 rated 5.0 of 5