Samsung 60JU6000 LED Ultra HD cu diagonala 152 cm

Samsung 60JU6000 este unul dintre televizoarele cu aspect premium și funcții suficiente fabricate de compania sud-coreeană. De altfel, avem de-a face cu un televizor ce beneficiază de un preț destul de ridicat, suma de 6.000 lei nefiind prea mica și accesibilă oricui.

Din punct de vedere al aspectului, televizorul sta bine, nu la fel de bine ca un Sony, liniile fiind ceva mai groase, în timp ce Sony subtiaza liniile foarte mult, spre a pune foarte bine în evidența ecranul, însă și ecranul acestui Smart TV este unul destul de bine ieșit în fata.

Din laterală, avem o grosime destul de multă, toate elementele de conectivitate fiind iesite în evidență, sud-coreenii nelucrând prea mult la designul acestui televizor ce se dorește a fi unul „high-end” al companiei coreene.
Samsung 60JU6000

Samsung 60JU6000 – Vezi aici preț eMAG

                                             Vezi aici preț PCGarage

Suportul este realizat din plastic, având doua picioare asemeni unor clesti, suport ce promite să sustina fără probleme cele 21 de kilograme ale lui Samsung 60JU6000.

Și culoarea a fost bine aleasa, renuntandu-se la acel negru lucios ce începe să devină de prost gust. Suportul este unul foarte ușor, pe hârtie acesta cantarind doar 300 de grame.

Ca și elemente tehnice, avem un ecran de 60 inch ce ne oferă o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli, deci, 4K Ultra HD, fiind cel mai recent tip de rezoluție ce putea fi încorporat pe un asemenea televizor de la Samsung.

Avem și cunoscutele tehnologii de la Samsung incorporate pe acest TV, și anume: Film Mode, Soccer Sport, Game Mode, Fitness Mode, ce pune mai mult accent pe conținutul video de care am amintit mai sus.

Pe lângă acestea ni se mai oferă și functiile Micro Dimming Pro, Natural Mode Support, Contrast Enhancer, UDH Upscaling, Wide Color Enhancer Plus, PQI 800, Ultra Clear Panel, toate având ca scop redarea unui conținut cât mai curat.

Iar, cu ajutorul sistemului de operare propriu Samsung, denumit Tizen, navigarea prin browser sau meniu se va face fără niciun fel de problema.

Despre sonorul de 20 W nu mai avem ce să spunem, deoarece sud-coreenii au încorporat atât suport Dolby, cât și functiile Multiroom Link, Wallmount Sound Mode, HD Audio, DTS Premium Audio 5.1 și DTS Studio Sound, toate acestea enumerate încercând să facă ca sonorul de pe Samsung 60JU6000 să fie emis la o putere ceva mai mare, și cât mai clar.

Samsung 60JU6000 LED Ultra HD cu diagonala 152 cm on April 4, 2016 rated 5.0 of 5