Samsung 60JU6470 LED Smart TV Ultra HD 4K cu diagonala 152 cm

Samsung 60JU6470 este cu siguranța televizorul ce îți va lua ochii, fiind unul din cele mai interesante televizoare ale producătorului sud-coreean, însă, prețul sau de 6.000 de lei își pune destul de apăsat amprenta.

În primul rând, acest televizor ne oferă un ecran 4K, ultima tehnologie aparuta în materie de rezolutii, ecranul televizorului fiind tactat la 3840 x 2160 pixeli, astfel, pana și cel mai mic detaliu al imaginii se va vedea.

Iar, dacă va gandeati ca rezoluția Ultra HD a Smart TV-ului nu este suficienta, se pare ca cei de la Samsung au mai integrat și câteva funcții ca imaginea să fie mult mai limpede.
Samsung 60JU6470

Samsung 60JU6470 – Vezi aici prețul actualizat

Printre aceste funcții se număra Ultra Clear Panel, care, după cum spune și numele, are ca scop curatarea, într-un oarecare fel a imaginii, și servirea ei într-un mod cât mai clar, chiar și la cea mai redusa rezoluție, în timp ce functiile de contrast, Mega Contrast, Contrast Enhancer ne oferă probabil un contrast incredibil în raport cu luminozitatea televizorului.

Pe lângă aceste funcții, pe Samsung 60JU6470 se mai număra și Ultra HD Upscaling, funcție ce are ca scop reglarea scaling-ului televizorului, dar și PQI 900 sau Auto Motion Plus. Nu în ultimul rând, functiile pentru imagine Film Mode și Natural Mode încearcă să ne ofere un film asemeni unui ecran de cinematograf, nefiind prima oara când sud-coreenii incorporeaza aceasta funcție pe propriile televizoare.

Smart TV-ul Samsung 60JU6470 sosește și cu funcția Wireless TV On, care, după nume, ne evidentiaza faptul ca ne va oferi o placa de wireless integrata în televizor, putând folosi televizorul spre a naviga pe internet și a cauta filmul sau emisiunea favorita.

Pe lângă celelalte funcții interesante, televizorul ne oferă și functiile Connect Share, atât cu ajutorul unui stick USB, dar și cu ajutorul unui HDD extern, funcție ce permite redarea continutului de pe un dispozitiv amintit mai sus.

Și modurile Sports Mode, Soccers Mode, Game Mode sunt incorporate aici, funcții ce se axeaza în special pe una din aceste categorii, funcția Soccers oferindu-ne cea mai bună experiența de vizualizare în momentul privirii unui meci de fotbal, în timp ce modul Game ne permite sa folosim televizorul ca și un monitor la calculator, un monitor de 152 de centimetri ce spera să ne ofere cele mai bune detalii în jocuri.

Cu ajutorul sistemului de operare Tizen, unul dintre cele mai bune sisteme de operare pentru Smart TV-uri, navigarea în meniu va fi cu mult mai simplificata și veți beneficia de o experiență foarte plăcută, rulând fluent, fără blocaje și întreruperi, Samsung 60JU6470 este unul dintre cele mai performante modele existente la momentul actual.

Samsung 60JU6470 LED Smart TV Ultra HD 4K cu diagonala 152 cm on March 24, 2016 rated 4.9 of 5