Samsung LT28E310EW LED cu rezoluția High Definition și diagonala 71 cm

Samsung LT28E310EW este un alt televizor ce se adresează tuturor categoriilor sociale, având un preț de puțin peste 800 lei, fiind unul dintre cele mai ieftine modele de TV LED de la producătorul sud-coreean.

Ca un mic istoric, Samsung este o companie infiintata în 1938 de către sud-coreeanul Lee-Byung-chul, productia lor cheie fiind cea bazat pe produsele IT, și electronice.

Byung-Chul Lee a infiintat Samsung Store în ’38, într-un mic oraș din Coreea de Sud, Daegu, axându-se în primul rând pe… surpriză, producția de zahăr, în timp ce în în 1982 Samsung devenea sponsorul oficial unei echipe de baseball, iar în anii 1983 au realizat prima lor memorie RAM pentru calculatoare, fiind o placa „64k DRAM”.
Samsung LT28E310EW

Samsung LT28E310EW – Vezi aici prețul actualizat

Abia după anii ’85 Samsung s-a extins pe domeniul electronicii și petrochimiei. Nu mai are rost să spunem ca de ceva ani, Samsung este una dintre cele mai cu prestigiu companii, fiind la bătaie cu Apple pe piața IT.

Dar, acum să va spunem și câteva lucruri despre TV-ul LED denumit Samsung LT28E310EW. Pentru început design-ul este unul clasic pentru un televizor numai bun pentru a fi amplasat în camera dumneavoastră, ci nu într-o sufragerie sau un living mare. Ecranul de 71 centimetri este înconjurat de niște linii destul de groase, de culoare neagră mata.

Privit din laterala, televizorul este unul destul de gros, surprinzător de gros poate, pentru un televizor produs de Samsung, aceștia axandu-se destul de mult pe aspectul exterior al unui televizor.

Suportul este destul de interesant, ieșind de undeva din spatele televizorului, în timp ce, în fără ne oferă un suport dreptunghiular, de aceeași culoare mata.

Ecranul de 28 inch ne oferă rezoluție HD, probabil maximum pentru un televizor cu un asemenea preț, unghiul de vizibilitate fiind lucrat destul de mult, acesta fiind de 178 grade.

Sistemul audio este unul de tip Dolby Digital Plus, având doua boxe, fiecare de 5W, iar, cu ajutorul suportului DTS Studio Sound și DTS Premium Audio 5.1, Samsung LT28E310EW se va auzi ceva mai tare, chiar dacă sunetul este unul destul de slab pe hârtie.

Samsung LT28E310EW LED cu rezoluția High Definition și diagonala 71 cm on April 2, 2016 rated 4.7 of 5