Sharp LC-32LD170E LED HD cu diagonala de 81 cm

Chiar dacă este un televizor ce se aseamănă la denumire cu celelalte televizoare fabricate de japonezii de la Sharp, modelul Sharp LC-32LD170E este unul ceva mai bine realizat, cel puțin din punct de vedere al aspectului său, probabil inspirându-se foarte puțin de la alți japonezi, și anume de la SONY, care de regulă vin cu cele mai interesante modele de televizoare.

După cum spuneam televizorul pare să fie puțin inspirat de la Sony, deoarece designul surprinzător de bine realizat pentru un televizor mai ieftin de 1000 de lei ne duce cu gândul la un raport calitate-preț foarte bun.

Însă, să nu ne hazardam să spunem lucruri mari până nu vedem chiar și specificațiile tehnice de care dă dovada acest televizor.
Sharp LC-32LD170E

Sharp LC-32LD170E – Vezi aici prețul actualizat

Televizorul Sharp LC-32LD170E beneficiază de un ecran de 81 centimetri, ce pare să fie ceva mai mare decât alte televizoare cu aceeași mărime, această ”iluzie” datorându-se ramelor foarte subțiri, ce e drept, liniile aflate pe lungimea televizorului fiind ceva mai groase.

Culoarea acestor rame și linii fiind de un negru lucios, probabil nu o alegere prea inspirată. În materie de suport, avem de-a face cu un platou dreptunghiular decupat cu eleganță de cei de la Sharp.

Ca și specificații tehnice, Sharp LC-32LD170E ne oferă un ecran ce rulează imagini cu o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli, iar pentru gama lui de preț este cam la limită față de ce oferă alți producători.

Dacă la majoritatea televizoarelor de la Sharp cu un asemenea preț aveam de-a face cu tehnologie „Active Motion 100Hz”, acest TV LED nu ne oferă acest lucru, probabil japonezii axându-se ceva mai mult pe calitatea culorilor și mai puțin pe astfel de tehnologii de mișcare ce vin de regulă cu televizoare Full HD și Ultra HD.

Oricum la majoritatea televizoarelor acești herți nu sunt reali, ci se referă la o tehnologie care ar încerca să facă imaginile în mișcare să curgă mai natural, fără umbre și ceață, efecte care după cum am spus apar la televizoarele cu rezoluție mare.

În ceea ce privește luminozitatea, aceasta este în parametri normali pentru un televizor din gama aceasta, și anume Sharp LC-32LD170E oferă în jur de 280 cd per metru pătrat, adică culorile sunt suficient de luminoase și strălucitoare, în timp ce aspectul imaginii rămânând la standardul obișnuit de 16:9.

Ca și sunet, avem un sistem de două boxe încorporate, capacitatea unei boxe fiind de 5 W. Sunetul redat la o putere totala de 10 W este îmbunătățit cu ajutorul suportului de sunet de la Dolby, ce are ca și țintă redarea unui sunet puțin mai puternic, dar și foarte îmbunătățit din punct de vedere al calității, sonorul redat fiind suficient de puternic pentru un televizor cu diagonala de 81 cm.

Astfel, dacă va doriți un televizor care să fure ochii cu aspectul său exterior și nu sunteți prea pretențios în ceea ce privește faptul că este doar High Definition și fără funcții Smart, atunci televizorul Sharp LC-32LD170E este o alegere care vi s-ar potrivi.

Sharp LC-32LD170E LED HD cu diagonala de 81 cm on April 27, 2016 rated 4.7 of 5