Sharp LC-40FG5242E Smart Full HD cu diagonala de 102 cm, ieftin si bun

Sharp LC-40FG5242E este inca un Smart TV de buget produs de cei de la Sharp, fiind un televizor ce face parte din gama 2017 a producatorului, ceea ce inseamna ca se pastreaza elementele de design folosite si specifice celor de la Sharp pentru acest an, astfel ca designul nu ar trebui sa reprezinte o problema pentru acest televizor, insa, mai multe detalii despre design, specificatii tehnice si pret vor fi trecute in revista mai jos.
Sharp LC-40FG5242E

Vezi aici prețul actualizat la eMAG

Design

In primul rand, odata privit putem spune ca acest televizor soseste cu niste rame destul de groase ce probabil au ca scop oferirea senzatiei de siguranta si nicidecum neprofesionalismul, deoarece am vazut foarte multe televizoare cu rame extrem de subtiri produse de cei de la Sharp.

De altfel, nu se poate pune problema de neprofesionalism deindata ce acestia folosesc propriile ecrane pentru televizoarele pe care le produc, astfel ca ramele produse sunt facute dupa dimensiunea si tipul ecranului.

Materialul din care sunt realizate ramele este un plastic mat, de culoare neagra, fiind un plus din acest punct de vedere, deoarece am vazut ca majoritatea televizoarelor din acest segment de pret opteaza pentru un plastic lucios. Doar ca nu au dorit sa se desprinda de tot de acest plastic lucios cei de la Sharp, astfel ca Smart TV-ul Sharp LC-40FG5242E beneficiaza de acest plastic estetic insa nerezistent la suportul de sustinere. Din punct de vedere al grosimii, nu ne putem lauda cu un televizor aspectuos.

Imagine

Din punct de vedere al imaginii oferite pe Sharp LC-40FG5242E, se remarca inca din prima un ecran impunator, ce masoara in diagonala 102 centimetri, urmand a ne fi oferite imagini la o calitate Full HD, tactate la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli si cu o luminozitate de 280 cd/metru patrat. De altfel, datorita functiie Active Motion 200, vom avea o imagina mai clara pe ecranul de 102 centimetri. Insa, nu ecranul sau imaginea reprezinta o problema pentru cei de la Sharp, acestea fiind produse direct de catre companie

Sunet

Iata ca apar si primele incoveniente pentru acest Smart TV si anume puterea sistemului audio. Avem la baza un sistem audio marca Stereo, realizat din doua boxe cu o capacitate totala de 16W, ceea ce inseamna ca nu vom avea un sunet prea puternic, insa acesta va fi cu siguranta foarte clar datorita tuturor tehnologiilor Dolby integrate in acest Smart TV.

Smart

Ca la orice Smart TV, beneficiem de capacitate de conectare la o retea Wirelless, astfel ca odata conectati vom putea accesa absolut orice platforma sau orice website direct de pe ecranul de 102 centimetri al televizorului, ceea ce inseamna urmarirea de continut video sau audio nu va fi o problema pentru acest Smart TV.

Concluzie

In concluzie, Sharp LC-40FG5242E este un televizor interesat pentru segmentul de pret in care se incadreaza si anume 1.400 – 1.700 lei, oferindu-ne o imagine clara, fluida si pura, fiind un televizor complet nou facand parte din gama 2017 a producatorului, cu un sunet ceva mai slab. Astfel ca, daca dispuneti de aaceasta suma de bani, trebuie sa luati in calcul printre variantele pe care le mai aveti si pe acest Smart.

Sharp LC-40FG5242E Smart Full HD cu diagonala de 102 cm, ieftin si bun reviewed on November 11, 2017 by rated 4.8 of 5