Sharp LC-40LD270E LED Full HD cu diagonala 101 cm

În schimbul sumei de doar 1.500 de lei, poți beneficia de modelul Sharp LC-40LD270E, un TV LED cu multiple specificații, design ce se aseamănă puțin cu un televizor realizat de japonezii de la Sony, ecranul de 101 centimetri fiind bine evidentiat.

După cum spuneam, avem de-a face cu un ecran de 101 centimetri ce ne oferă un ecran de tip Edge LED tactat la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. Tehnologia Edge LED ne oferă o durata de viața extinsa a televizorului, în timp ce consumul de energie va fi unul foarte redus, în comparație cu televizoarele anilor 2007-2008.

Contrastul luminozitatii este unul de 300 cd/m2, o luminozitate suficienta pentru acest televizor, în timp ce aspectul imaginii nu s-a schimbat, fiind un aspect nativ 16:9.
Sharp LC-40LD270E

Sharp LC-40LD270E – Vezi aici prețul actualizat

Nu beneficiem de un Smart TV, însă, sistemul audio este unul întâlnit pe mai toate Smart TV-urile zilelor noastr, având doua boxe de 5 W ce oferă caracteristici Dolby Digital Plus, adică un sunet mai clar. Din punct de vedere al porturilor, putem spune ca avem de toate.

De la portul USB, la o intrarea Component sau AV în, și până la cele doua porturi HDMI. Bineînțeles, datorită portului USB putem reda orice tip de conținut pe ecranul de 40 inch al televizorului, bineînțeles, ajutandu-ne de un stick.

Suportul inspirat puțin de la Sony este unul ce oferă destul de multă siguranța televizorului, suportul putând sustine cu brio cele 8.5 kilograme ale televizorului Sharp LC-40LD270E. Ca și aspect, ecranul de 40 inch este foarte bine realizat, în timp ce liniile sale subtiri evidentiaza ecranul acestui televizor.

Chiar și privit din laterala, cei de la Sharp continua să surprindă, deoarece ne oferă un aspect subtire, sau „slim”, cum se spune mai des în zilele noastre, acestea fiind principalele elemente de design.

Datorită ecranului destul de generos, televizorul poate fi amplasat atât într-o camera de zi, cât și într-un living ceva mai spatios, nefiind o problemă nici unghiul de vizibilitate al acestui televizor.

Sharp LC-40LD270E LED Full HD cu diagonala 101 cm on April 1, 2016 rated 4.7 of 5