Sharp LC-55CFE6242E LED Smart TV Full HD diagonala 140 cm

Sharp nu ne-a obișnuit cu televizoare cu unele dintre cele mai bune dotări, însă modelul Sharp LC-55CFE6242E stă bine atât din punct de vedere al specificațiilor, cât și al designului, iar, prețul de 2.800 lei este ideal pentru ceea ce ne pot oferi japonezii.

După cum spuneam, avem de-a face cu un aspect plăcut, aspect ce scoate în față ecranul de 140 centimetri al acestui Smart TV, deoarece, atât liniile cât și ramele sunt unele foarte subțiri.

Amândouă sunt de culoare neagră mată, ce imită o nuanță de lemn, renunțându-se un negru lucios destul de întâlnit la televizoarele Sharp. Suportul este unul de culoare argintie, ce imită foarte bine metalul.
Sharp LC-55CFE6242E

Sharp LC-55CFE6242E – Vezi aici prețul actualizat

Suportul pare puțin inspirat de la LG, însă, pare a fi ceva mai bine realizat, fiind un suport foarte subtire din punct de vedere al picioarelor. Inițial, am crezut ca nu vom avea o greutate prea mare, din pricina suportului însă, cele aproximativ 15 kilograme sunt susținute fără probleme.

Aspectul frumos continua și când privim din profil, Smart TV-ul Sharp LC-55CFE6242E având un aspect slim, cu linii bine realizate, acesta fiind ceva mai gros la baza, acolo unde se inregistreaza porturile și conectorii, însă, exceptând aceasta parte, televizorul este unul foarte subtire.

Ca și specificații tehnice, avem de-a face cu o rezoluție Full HD, imaginile tactate la 1920 x 1080 pixeli fiind redate fără nicio problema pe cei 55 inch ai televizorului. Chiar și scenele inchise din filmele pe care le privim vor fi redate fără probleme, deoarece luminozitatea de 399 cd/m2 se descurca fără probleme.

Conectarea la o rețea locală se poate face fără probleme, deoarece Sharp LC-55CFE6242E beneficiază de o placă wireless ce va conecta la routerul dumneavoastră. Doriți ca un conținut pe care îl aveți pe smartphone-ul sau tabletă dumneavoastră să fie redat și pe ecranul de 140 centimetri al televizorului?

Cu ajutorul funcției de Share Screen ce beneficiază de tehnologie Miracast, acest lucru este posibil fără nicio problemă. Cele doua boxe de 8 W ne oferă un sunet incredibil de puternic, datorită funcției Dolby de care beneficiază, funcție ce încearcă să emita un sunet cât mai puternic și mai clar.

Sharp LC-55CFE6242E LED Smart TV Full HD diagonala 140 cm on April 4, 2016 rated 4.8 of 5