Sharp LC-55CFG6452E Full HD cu diagonala de 139 cm

Sharp LC-55CFG6452E este un Smart TV ce face parte din gama 2016 a acestui producator, fiind un televizor ce iese in evidenta prin absolut orice: de la design la sunet, la caracteristici si la raportul calitate/pret, insa toate lucrurile ce fac referire la aspect si specificatii tehnice urmeaza sa le prezentam mai jos, in o recenzie ceva mai detaliata, pentru ca posibil viitor cumparator sa iti formezi o parere.
Sharp LC-55CFG6452E

Vezi aici prețul actualizat la eMAG

Design

Dupa cum spuneam, Sharp LC-55CFG6452E este un Smart TV ce se remarca in primul rand printr-un design absolut fabulos. In primul rand, putem spune ca in data ce este privit din fata, aproape ca nu se observa marginile laterale si cea superioara a acestui Smart TV, insa, chiar si asa, ele exista, fiind niste margini de culoare neagra, foarte subtiri.

In al doilea rand, avem o margine inferioara ceva mai groasa, de culoare alba, pe care este inscriptionat si logo-ul “SHARP”, iar imediat mai jos se observa o bara albastruie.

Iar, privit din lateral, putem spune ca avem de-a face cu un televizor foarte subtire, facand abstractie oarecum de parte putin mai bombata din zona inferioara, unde se situeaza toate componentele importante ale unui televizor. Suportul de sustinere este format din doua picioare dispuse in fata, respectiv in spatele ecranului, ce confera senzatia de aluminiu.

Imagine

In pirmul rand, trebuie mentionat inca de la inceput, ca avem de-a face cu un televizor ce masoara in diagonala 139 centimetri, sau echivalnetul a 55 inch, ceea ce inseamna ca este un televizor recomandat unui living sau unei camere mai spatioase. Pe ecranul de 139 centimetri urmeaza a ne fi oferite imagini la o calitate Full HD, dispuse la o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. De altfel, datorita functiilor importante de care dispune aproape orice Smart TV, putem spune ca vom avea o experienta de vizualizare foarte buna.

Sunet

Din punct de vedere al sunetului, Sharp LC-55CFG6452E soseste cu doua boxe de 10W, fiind un sistem Stereo ce urmeaza a ne oferi cel mai bun sunet deoarece avem la baza tehnologia harman/kardon Sound, alaturi de tehnologiile Dolby, ceea ce inseamna ca vom avea un sunet clar si puternic, chiar daca avem o putere totala de doar 20W.

Smart

Din punct de vedere smart, putem spune ca acest televizor soseste cu un sistem de operare Aquos Net+ fiind sistemul de operare propriu al celor de la Sharp, ceea ce inseamna ca vom avea o navigare fluida pe browser, dar si posibilitatea de a urmari continut video sau audio pe orice platforma (YouTube, Netflix, chiar pe un site de filme/seriale), toate acestea fiind posibile odata conectat la o retea Wirelless.

Concluzie

In concluzie, daca aveti de gand sa scoateti din buzunar aproximativ 2.400 lei, va puteti alege cu un Smart TV elegant din punct de vedere al aspectului, un ecran mare, o imagine clara, mai pe scurt, va puteti alege cu Sharp LC-55CFG6452E.

Sharp LC-55CFG6452E Full HD cu diagonala de 139 cm reviewed on November 11, 2017 by rated 4.7 of 5